TINEJDŽERKA PRETICALA KOLONU PA UBILA MOTOCIKLISTU! Detalji jezive nesreće kod Odžaka! "ČUO SE JAK UDARAC, A ONDA SMO VIDELI DA JE MRTAV"! (FOTO)

Autor:

Hronika

22.09.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka (18) izazvala tragediju kod Odžaka.

TINEJDŽERKA PRETICALA KOLONU PA UBILA MOTOCIKLISTU! Detalji jezive nesreće kod Odžaka! "ČUO SE JAK UDARAC, A ONDA SMO VIDELI DA JE MRTAV"! (FOTO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Odžaka, bajker N. K. (33) iz okoline Apatina poginuo je nakon sudara sa automobilom koji je vozila 18-godišnja devojka s probnom vozačkom dozvolom. Incident se dogodio na putu Ratkovo - Odžaci u popodnevnim satima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Prema rečima očevidaca, devojka je navodno preticala kolonu vozila i direktno udarila u motociklistu, koji je od siline udarca odleteo s motorcikla, dok je motor završio u kanalu pored puta. Na mestu nesreće ostali su delovi motocikla razbacani po putu.

Očevidac je opisao trenutak sudara kao veoma dramatičan, ističući da su vozači u koloni odmah pokušali da pomognu, ali nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt motocikliste. Devojka koja je vozila automobil bila je u šoku i nije znala kako da reaguje.

Istraga je u toku kako bi se utvrdili svi detalji ovog tragičnog incidenta.

- Čuo se jak udarac. Bukvalno su svi počeli da izlaze iz kola i trče da vide da li je neko preživeo. Baš je bilo jezivo, a onda smo videli da motociklista ne daje znake života. Zvali smo policiju i Hitnu pomoć, nažalost lekari su samo mogli da konstatuju smrt muškarac - kaže očevidac za Kurir i dodaje da je uviđaj trajao satima.

- Devojka koja se sudarila sa bajkerom je bila bleda kao krpa. Nije znala kako da izađe iz kola. Čuo sam od ljudi koji su bili na uviđaju da je vozila neprilagođenom brzinom i da je preticala kolonu što nije smela da radi.  

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje nesreće sa smrtnim ishodom.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading