EKSKLUZIVNI SNIMAK IZNOŠENJA ORUŽJA IZ GARAŽE NA NOVOM BEOGRADU! U policijski kombi čitav ARSENAL ne može da stane! (VIDEO)

Autor:

Hronika

26.09.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz sve preduzete mere, službenici MUP, izneli su svo pronađeno oružje!

EKSKLUZIVNI SNIMAK IZNOŠENJA ORUŽJA IZ GARAŽE NA NOVOM BEOGRADU! U policijski kombi čitav ARSENAL ne može da stane! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Republika

U Bloku 29 otkrivena je garaža puna oružja svih kalibara.

Prema saznanjima Republike u garaži su pronađeni šmajseri, zolje, bombe, pet komada automatske puške AK-47, poznatije kao Kalašnjikov

Garaža se nalazi u blizini Palate Srbija, te se dodatno sumnja da je meta iznajmljivača garaže bio neki od funkcionera! 

Policija je opklolila ulaz na Novom Beogradu u kojem se nalazi garaža.

Republika objavljuje eksluzivni snimak prebacivanja naoružanja iz garaže u kombi!

Službenici MUP su po svim bezbednosim pravilim izvršili prebacivanje oružja sa lokacije na kojoj je pronađeno, što će biti obavljeno kombijem policije.

Vlasnik garaže je naveo da ništa nije znao.

- Garaža je bila iznajmljena. Sve smo prijavili policiji i ništa nismo znali. Živim u Novom Sadu - kazao je vlasnik garaže za Republiku.

Stanari ove zgrade su zgoženi, navode da ih policija ništa nije pitala, ali su ih dve rasterala sa mesta zločina.

- Ne možemo nista da govorimo, istraga je u toku - rekla je žena koja je bila sa vlasnicom garaže.

Kako saznajemo, u stanu broj 5 u toj zgradi navodono živi ćerka od žene sa kojom smo razgovarali i nedavno je pukla cev u toj garaži

- Jedva smo došli do ćerke jer je bila poplava u garaži njihovoj. Sada je sve izneto iz garaže, a nismo videli sta je nađeno jer nam policija nije dala da budemo tu. Videla sam velike crne torbe da su nosili ti ljudi u specijalnoj opremi - kazala je komsinica , ali nije htela pred kamere.

- Bilo je 50- tak pripadnika antiteterosticke jedinice i oni su evakuisali stanare iz stanova iznad garaža, a nas udaljili na pedeset metara sa obe strane. Kombi policijski su dovezli do same garaže i nije bilo moguće videti bilo šta - rekao je jedan stanar zgrade.

On je po nalogu policije otvorio dvoje vrata sa druge strane podruma da im omoguci beg ukoliko dodje do detonacije u garaži pri pomeranju oruzja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading