U KOMBIJU IM PRONAĐENO 39 MIGRANATA NAPAKOVANIH KAO SARDINE! Dvojac iza rešetakai! POLICIJA NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA VIDI!

Autor:

Hronika

27.09.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojac je uhapšen kod Pirota.

U KOMBIJU IM PRONAĐENO 39 MIGRANATA NAPAKOVANIH KAO SARDINE! Dvojac iza rešetakai! POLICIJA NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA VIDI!

Foto: Shutterstock

R.M.(34) iz Svilajnca i Šapčanin V.M. (46) uspeli da u mercedesovom kombiju strpaju, verovali ili ne 39 migranata.

Pirotska policija u saradnji sa pograničnom polocijom, danas ih je uhapsila pošto im je u vozilu našla gotovo neverovatan broj ljudi.

Policija u Pirotu je ovaj dvojac uhapsila na području grada Pirota, zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Oni su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Pirotu, kažu u pirotskoj policiji. Inače, upravo iz ovih razloga, u par navrata se dešavalo da se kod Bele Palanke, kombiji prepuni migranata prevrnu što je rezultiralo desetinama povređenih migranata.

Podsećamo, jedan srpski i šest makedonskih državljana osumnjičeni su za krijumčarenje migranata u istrazi koju je otvorilo Tužilaštvo za organizovani kriminal i korupciju Severne Makedonije 11. septembra.

Prema saopštenju tog tužilaštva, oni se sumnjiče da su deo sedmočlane organizovane kriminalne grupe koja je krijumčarila migrante preko teritorije Severne Makedonije u Srbiju.

Osumnjičeni su, navodi se, organizovali ilegalno prebacivanje grupa državljana migranata iz Sirije i drugih zemalja sa Bliskog i Dalekog istoka i zemalja iz Afrike - Iraka, Konga i Nigerije.

Petoro osumnjičenih je u pritvoru, dok se  za dvojicom još traga.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading