UHAPŠEN MUŽ ADVOKATICE IRINE BOROVIĆ!

Autor:

Hronika

28.09.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekršio zabranu prilaska!

UHAPŠEN MUŽ ADVOKATICE IRINE BOROVIĆ!

Foto: ST/Nikola Mutić

Policija u Beogradu u sredu je uhapsila I.M, bivšeg supruga advokata Irine Borović, i pisala prijavu za nasilje u porodici, jer je isti navodno prekršio privremenu sudsku meru da prilazi Irini, i došao do njenog stana.

Istragu vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, prenosi Telegraf.

Podsetimo, još u maju mesecu 2024. godine, ona je njega prijavila da ju je on navodno posle verbalne svadje, fizički napao, gde mu je tada od strane policije izrečena mera zabrana prilaska i komunikacije.

Irina je, ćerka poznatog advokata Borivoja Borovića.

Kako je Republika pisala u maju, svađa između bivših supružnika dogodila se kada je on došao po dete.

- Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu primilo je izrečenu hitnu meru zabrane prilaženja i komuniciranja koju je doneo policijski služenik PS Savski venac u odnosu na I.M. (39) prema žrtvi I.B.Imajući u vidu da iz priloga dostavljenih uz navedenu hitnu meru proizlazi da učinilac čini fizičko i psihičko nasilje prema žrtvi, Prvo OJT u Beogradu predložiće sudu da se hitna mera produži shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, nakon čega će doneti odluku o eventualnom pokretanju krivičnog postupka prema učiniocu - rekli su tada iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading