"DA SAM JE UZELA U NARUČJE, JOŠ BI BILA ŽIVA!" Vesnine reči LEDE KRV U ŽILAMA: Noćima ne spavam zbog Danke...

Autor:

Hronika

05.10.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Komšo iz Banjskog Polja je kobnog dana u kritično vreme videla malu Danku

"DA SAM JE UZELA U NARUČJE, JOŠ BI BILA ŽIVA!" Vesnine reči LEDE KRV U ŽILAMA: Noćima ne spavam zbog Danke...

Foto: Društvene mreže, Twitter, Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Zaječaru podiglo je optužnicu protiv Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot i Srđana Jankovića (50) iz sela Luka, koji su osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Bora.

U optužnici su se pored iskaza dvojice osumnjičenih, našli i rezultatati veštačenja kamera i drugih dokaza, i izjave svih saslušanih svedoka iz istrage, uključujući i one koji su, u višečasovnom izlaganju, dali Dankini roditelji Ivana i Miloš Ilić. 

Jedno od važnih je i svedočenje Vesne Komšo iz Banjskog Polja, koja je kobnog dana u kritično vreme videla malu Danku, 26. marta.

Republika

Foto: Društvene mreže

Telo Danke Ilić do danas nije pronađeno

- Ja sam je videla poslednji put tu ispred njene kapije. Bila je tako mala da sam verovala da su roditelji negde pored nje. Ovo naselje je mirno i mi svi puštamo decu da idu ispred nas. Noćima ne spavam zbog Danke. Da sam je uzela u naručje ona bi danas bila živa... Sve ovo mi je katastrofa... - ispričala je novinarima Vesna Komšo iz Banjskog Polja.

Kako je Republika već pisala, radnici JKP "Vodovod" u Boru, Dragijević i Janković, neposredno posle hapšenja, priznali su da su Danku udarili službenim vozilom "fijat panda", da su je ubacili u gepek, a kada je došla svesti je i udavili. Njeno telo bacili su na deponiju, ali se jedan od njih dva dana kasnije vratio i bacio na drugu lokaciju koje se, navodno, ne sećaju. Telo devojčice do danas nije pronađeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ranko

05.10.2024 23:05

Gdje je tad bila majka kad je dijete bilo kod kapije??????