VALJEVO GRCA U SUZAMA ZBOG TROJE MLADIH! Kristina i Jelena poginule na mestu, Ivan nakon LAVOVSKE BORBE: "Ovo je velika tragedija"

Autor:

Hronika

11.10.2024

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba!

VALJEVO GRCA U SUZAMA ZBOG TROJE MLADIH! Kristina i Jelena poginule na mestu, Ivan nakon LAVOVSKE BORBE: "Ovo je velika tragedija"

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Ivan K. (22) iz mesta Blizonje kod Valjeva preminuo je nekoliko dana nakon jezive saobraćajne nesreće u Valjevu u kojoj su život izgubile i dve njegove sugrađanke Kristina Petrović (23) i Jelena S. (24).

Kako saznajemo, celo Valjevo tuguje za trećim mladim životom koji je odnela stravična nesreća.

Na društvenim mrežama od Ivana su se oprostili njegovi prijatelji koji su u neverici zbog tragedije koja se dogodila.

Bio je izuzetan momak, lep, dobar, vaspitan. Ovo je velika tragedija - piše u jednom od mnogobrojnih komentara.

Neka te anđeli čuvaju - pišu njegovi prijatelji na društvenim mrežama.

Rođak slomljen bolom: Kristina je pomagala ocu

Republika je inače nakon tragedije posetila mesto Popare odakle je porodica Kristine Petrović, a na vratima nas je suznih očiju dočekao jedan od rođaka nastradale devojke.

- Tragedija je velika. Kristina je bila dobra devojka, vredna, studirala je bezbednost u Beogradu i ovde je pomagala ocu i radila. Jutros je pre nesreće izašla iz smene - sa tugom u glasu ispričao nam je tada rođak.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Umrlica Kristine Petrović

Podsetimo, saobraćajna nesreća u kojoj su smrtno nastradale Jelena S. (24) i Kristina Petrović (23) dogodila se 29. septembra oko 4 časa nakon ponoći na magistralnom putu Valjevo-Šabac, u ataru sela Brankovina.

Mlade Valjevke, od kojih je Kristina bila na mestu suvozača, nalazile su se u “audiju A4” za čijim volanom je bio V.K. (22) iz Beograda i koji se iz pravca Valjeva kretao ka Koceljevi. Dolaskom u Brankovinu izgubio je kontrolu nad vozilom, sleteo u kanal s desne strane puta i udario u betonski propust, gde se zaustavio.

Pokrenuta istraga

Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu pokrenulo je istragu povodom ove teške saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubilo troje mladih.

Kako smo ranije pisali, pored obdukcije devojaka kojom je utvrđeno da su preminule na licu mesta usled teških telesnih povreda opasnih po život, tužilac je naložio i vanredni tehnički pregled i ostala potrebna veštačenja vozila, dok vozač V.K, kako je potvrđeno ranije, nije alkotestiran s obzirom na stepen telesnih povreda koje je pretrpeo.

Povodom tragične smrti mladih u Valjevu je 30. septembra proglašen Dan žalosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading