PETRUŠEV BOLJI OD SMAILAGIĆA: Panter se razigrao, Pariz opet pao kao protiv Zvezde

Autor:

Sport

11.10.2024

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedino je Barsa bila sigurna večeras

PETRUŠEV BOLJI OD SMAILAGIĆA: Panter se razigrao, Pariz opet pao kao protiv Zvezde

Foto: printscreen/instagram.com

Kompletirano je i drugo kolo Evrolige, a poredak na vrhu tabele se posle večerašnjih mečeva nije menjao. Jedini neporaženi timovi ostali su Panatinaikos, Monako, Fenerbahče i Crvena zvezda, pošto su tri ekipe večeras stigle do prvih trijumfa.

Olimpijakos je u jednom vrlo čudnom meču savladao Žalgiris u Pireju sa 74:68. Iako su u jednom momentu crveno-beli imali i +18 u drugoj četvrtini, a na kraju treće deonice 11 poena viška, nisu priveli meč kraju kako treba i dozvolili su Sirvidisu da trojkama potpuno vrati Trinkijerijev tim u život. Na kraju se ušlo u vrlo neizvesnu završnicu, ali se onda pojavio, ko drugi do Saša Vezenkov koji je, na kraju krajeva, zbog toga i vraćen. On je meč završio kao najefikasniji pojedinac sa 19 poena, a pratio ga je Furnije sa 15. Petrušev je ubacio osam, dok je na drugoj strani Smailagić ubacio sedam, a pomenuti Sirvidis predvodio listu strelaca sa 17 koševa.

Vrlo neugodno je bilo i Milanu protiv novajlije Pariza koji je na sličan način kao i protiv Zvezde u prvom kolu ostao bez pobede. Armani je pobedio sa 79:74, ali je morao dobro da se pomuči, pošto je na pet minuta pre kraja imao -8. Ipak, probudio se Šilds, koji je meč završio sa 21 poenom i uz Zeka Ledeja koji je dodao 13 vodio Mesinin tim do pobede. Standardno najbolji u Parizu bio je Ti-Džej Šorts sa 17 poena.

Jedino gde večeras nije bilo neizvesno jeste u Barseloni, gde je Alba bila i ostala poptuni autsajder. Katalonci su vrlo sigurno kontrolisali meč, slavili sa 88:73, i došli do prve pobede na krilima Darija Brizuele koji je upisao 18 poena, dok je četiri manje dodao Panter. Kod berlinskog tima se istakao Hermanson sa 13, odnosno Vajt sa 12.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading