PARTIZANSKA VEZA U ŽALGIRISU (NE)STABILNA: Smailagić odgovorio na Trinkijerijeve prozivke

Autor:

Sport

07.10.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar nije zabrinut

PARTIZANSKA VEZA U ŽALGIRISU (NE)STABILNA: Smailagić odgovorio na Trinkijerijeve prozivke

Foto: Starsport

Alen Smailagić

- Igra loše, spor je. Mora da uđe u korak sa timom, a ne da ga mi čekamo - rekao je Andrea Trinkijeri o Alenu Smailagiću frustriran posle sinoćnog poraza od Ritasa u domaćem prvenstvu.

Međutim, kada su litvanski mediji upitali srpskog košarkaša šta mu je Italijan rekao posle toga u svlačionici, on je na to uz osmeh odgovorio: 

- Ne želim to da vam kažem.

Nije nimalo zabrinut bivši igrač Partizana.

- Drugačija uloga, sve je drugačije. Moram da se smirim i da počnem da igram na način kako sam to radio. Nisam zabrinut. Verovatno mi je potrebno vreme da se adaptiram. Verujem da će se vremenom sve poklopiti i da ćemo biti bolji. Samo smo počeli malo opuštenije. Ne smemo da dozvolimo sebi da se tako osećamo, moramo da budemo fokusirani, sa obe noge na zemlji i da uradimo sve što je potrebno za pobedu, nastavio je snažni centar.

Žalgiris je kroz ceo duel jurio prednost Ritasa, na kraju je čak Francisko imao priliku da trojkom odvede meč u produžetak, ali je promašio.

- Nismo igrali kako je trebalo. Ušli smo u meč posle sjajne pobede nad Barselonom. Rekao bih da smo bili malo i opušteniji. Trebalo nam je da se skupimo i da počnemo da igramo bolje kao tim. Da ne dozvolimo protivniku da ima uhvati više lopti od nas - rekao je Smailagić o sinoćnom duelu.

Sada kada je osetio atmosferu i na litvanskom derbiju, uporedio ga je za "basketnews.lt" sa srpskim koji mu je dobro poznat.

- Derbi između beogradskih večitih rivala ne može da se poredi ni sa čim. Tamo je mnogo brutalnije, zaključio je Smailagić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading