HOROSKOP ZA UTORAK 8. OKTOBAR! Device - uspešno ćete rešiti jedan dugotrajan pravni problem, Ribe - na pomolu strastvena avantura!

Autor:

Vesti

08.10.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vage će danas upoznati veoma interesantnu osobu, a evo šta očekuje druge horoskopske znake.

HOROSKOP ZA UTORAK 8. OKTOBAR! Device - uspešno ćete rešiti jedan dugotrajan pravni problem,  Ribe - na pomolu strastvena avantura!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, okosnicu ovog dana čini važan poslovni sastanak. Glavni izazov će biti usaglašavanje različitih rešenja. Bikovi, danas će vam mnogo toga ići od ruke uprkos atmosferi neizvesnosti i rizika. Kolege vam zavide. Blizanci, nepovoljni aspekti na poslu upućuju na oprez. Negativna atmosfera vlada među zaposlenima i nadređenima. Rakovi, uspeh mogu očekivati oni koji se bave prosvetom, uslužnim delatnostima i rade neki kreativan posao. Finansijski dobitak. Lavovi, najveći izazov ovog dana jeste da prevaziđete razlike u stavovima između vas i kolega. Uspeh na timskom nivou. Device, uspešno ćete rešiti jedan dugotrajan pravni problem. Poslovni sastanak s nadređenima može proći u zategnutoj atmosferi.

Vage, danas možete upoznati veoma šarmantnu i privlačnu osobu na nekom kraćem putovanju. Uživaćete u flertu. Škorpije, nervozni ste. Između vas i partnera prisutna je tenzija, pa su mogući konflikti čak i oko sitnica. Strelci, čini vam se da vas partner ne shvata. Porazgovarajte o svemu i ne ostavljajte rešavanje problema za kasnije. Jarci, vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu krize. Zajednički rešite problem poverenja. Vodolije, vaš odnos s partnerom je isprekidan. Između vas se pojavljuju emotivna distanca i nepoverenje. Ribe, poznanstvo sa osobom koja je starija od vas može se pretvoriti u uzbudljivu i strastvenu avanturu.

Što se zdravlja tiče, Škorpije će mučiti nervoza, Vage nesanica...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading