NE VREĐAJ NIKOGA, NAVIJAJ ZA PARTIZAN! SRCE, RUKE, GLAS! Obradović se oglasio pred meč sa Cibonom!

Autor:

Sport

05.10.2024

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trećem kolu AdmiralBet ABA lige, Partizan Mozzart Bet 6. oktobra od 18.30 dočekuje Cibonu u najvećoj dvorani na Balkanu.

NE VREĐAJ NIKOGA, NAVIJAJ ZA PARTIZAN! SRCE, RUKE, GLAS! Obradović se oglasio pred meč sa Cibonom!

Foto: KK Partizan

U nedelju 6. oktobra od 18:30, očekuje nas novi Klasik regiona u kom će se sastati Partizan Mozzart Bet i Cibona, u okviru trećeg kola AdmiralBet ABA lige. Veliko rivalstvo i poštovanje između Klubova datira još od kraja sedamdesetih i početka osamdesetih godina prošlog veka, kada su Partizan i Cibona igrali nezaboravne utakmice i borili se za naslov šampiona Jugoslavije. Uz ekipu Splita, Partizan i Cibona su jedini učesnici AdmiralBet ABA lige koji su bili prvaci Evrope, a njihov sutrašnji meč u Beogradskoj areni biće 47. po redu u regionalnom takmičenju.

I pred Klasik regiona poruka je ista: NE VREĐAJ NIKOGA, NAVIJAJ ZA PARTIZAN! SRCE, RUKE, GLAS! 

Uoči duela sa timom iz Zagreba, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je izjavio: 

- Vraćamo se na ABA ligu sa željom da odigramo dobru utakmicu. Ono što je evidentno je da ćemo u ovom kao i svakom mesecu imati 10 utakmica, pa zato treba voditi računa i o odmoru ali i o treningu. Probali smo da se spremimo na najbolji mogući način. Nadamo se da će to sutra dobro izgledati protiv Cibone - naglasio je Obradović

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Arijan Lakić je pred sutrašnji meč izjavio: 

- Promenili su ekipu u odnosu na prošlu godinu, ali doveli su neke igrače koji su igrali pre tamo. Solidna su ekipa. Odigrali su mnogo bolje protiv Studentskog centra nego protiv Zadra. Nezgodna su ekipa, imaju solidne igrače i u odbrani i napadu, gde mogu da reše razne situacije. Moramo da se pripremimo 100% za svaki napad i svaku odbranu i da budemo fokusirani kako bismo odigrali kako treba - poručio je Lakić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading