OSTOJA OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE PARTIZANA: Nije bio plan da ostane samo Balša Koprivica!

Autor:

Sport

26.09.2024

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mijailović je takođe izneo stav da ABA liga ima prioritet u odnosu na Superligu Srbije, dok je Evroliga već druga priča.

OSTOJA OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE PARTIZANA: Nije bio plan da ostane samo Balša Koprivica!

Foto: Starsport

Gostujući u emisiji Beogradska hronika na RTS-u, predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, otkrio je nekoliko ključnih informacija vezanih za budžet kluba za narednu sezonu, kao i planove tima. Istakao je da nije bila prvobitna namera da se potpuno promeni sastav ekipe, već da su planirali zadržati većinu igrača, izuzev Balše Koprivice, koji je bio jedini preostali iz prethodne sezone.

Publika uvek prepozna dobar posao kluba. Nakon prošle godine koja nije bila završena očekivano dobro, morali smo da menjamo atmosferu u ekipi i tada smo doneli odluku da promenimo većinu ekipe. Nije bila ideja da promenimo ceo tim izuzev Balše Koprivice... Što se neko našalio jedan član stručnog štaba: "Balša ti si bio bolestan, pa si preživeo da ostaneš u ekipi". Bilo je planirano da ostane, ali smo imali puno sreće sa prelaznim rokom. Ono što se videlo na utakmici, odmah je ta hemija sa navijačima, u ekipi, da se dogodi na prvoj utakmici to niko nije očekivao. Očigledno su se igrači dobro uputili šta je Partizan. Kao da igraju 10 godina zajedno. Odličan prelazni rok, hvala svima u klubu i verujem da nas očekuje dobra sezona - istakao je Ostoja.

Mijailović je takođe izneo stav da ABA liga ima prioritet u odnosu na Superligu Srbije, dok je Evroliga već druga priča.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

 

ABA liga je regionalna liga i ima prioritet u odnosu na Superligu, kao što Evroliga ima prioritet u odnosu na ABA ligu.

Predsednik crno-belih je takođe istakao impresivne brojke vezane za prodaju sezonskih ulaznica, navodeći da klub već drugu godinu zaredom prodaje preko 15 hiljada ulaznica.

- Mi drugu godinu zaredom prodajemo 15 hiljada ulaznica, ali ne možemo više od toga da prodajemo jer moramo da ostavimo prostor za one koji žele da kupe dnevnu kartu iz celog regiona i oni koji ne mogu da kupe sezonsku. Takođe, imamo 16 hiljada članova, koji plaćaju godišnju članarinu klubu. Ovaj projekat je tako dobar da ne može više da pogreši, a samo sitni detalji mogu da se poprave, ali ne može puno bolje od ovoga što mi savršeno radimo - rekao je predsednik crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading