GROBARI, IMAM DA VAM PORUČIM SAMO JEDNO! Marinković se obratio crno-belima - Kapiten ledi krv u žilama! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.09.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cititirao Đorđevića, pa poslao jasnu poruku!

GROBARI, IMAM DA VAM PORUČIM SAMO JEDNO! Marinković se obratio crno-belima - Kapiten ledi krv u žilama! (VIDEO)

Foto: Starsport

Kapiten KK Partizan Vanja Marinković uputio je emotivnu poruku navijačima kluba, uoči početka nove sezone ABA lige. Partizan će sezonu otvoriti utakmicom protiv Borca u beogradskoj Areni, ove srede u 19 časova, a očekuju se pune tribine na premijeri potpuno novog tima koji ulazi u takmičenje sa velikim ambicijama.

U okviru klupske kampanje, koja poziva navijače da se fokusiraju na podršku svom timu bez vređanja drugih, Marinković je istakao važnost zajedništva i lojalnosti klubu.

- Grobari, ja kao kapiten i neko ko je već nosio grb na svojim grudima imam da vam poručim samo jedno. Sva nova lica i svi novi igrači koji su deo naše ekipe ove godine jedva čekaju da čuju vaš huk sa tribina. Mi smo im o tome već pričali i svi znaju o vašoj pesmi. Hajde da ove sezone samo gledamo sebe, da ne gledamo druge i da radimo ono što najbolje znamo – da volimo Partizan. Srce, ruke glas, živeo Partizan - rekao je Marinković.

U snimku koji je objavljen na društvenim mrežama kluba, citirana je i legendarna izjava Aleksandra Đorđevića.

- Veliki Saša je jednom prilikom rekao nešto što se potom često citiralo - 'neka drugi misle o nama'. Ne vređaj nikoga, navijaj za momke u crno-belom koji se bore za naš klub! Pokaži ljubav prema Partizanu - stoji u poruci.

Zaključio je da jedinstvo navijača i tima može biti ključ uspeha, te da samo uz njihovu podršku Partizan može ostvariti visoke ambicije u sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading