KREĆE I VICEŠAMPION: Partizan ulazi u sezonu velikih očekivanja - evo gde možete gledati premijerni meč crno-belih!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.09.2024

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambicije su najviše.

KREĆE I VICEŠAMPION: Partizan ulazi u sezonu velikih očekivanja - evo gde možete gledati premijerni meč crno-belih!

Foto: Starsport

AdmiralBet ABA liga za takmičarsku 2024/25 godinu startovala je prethodnog vikenda, ali vicešampion ovog takmičenja i dalje nije započeo svoju borbu za ovoseznske bodove.

Zvaničan start sezone za košarkaše Partizana startuje u sreu 25. septembra kada će sa početkom od 19 časova u Beogradskoj areni dočekati čačanski Borac.

Puleni trenera Željka Obradovića pružili su sjajne partije tokom pripremnog perioda, tako da su očekivanja navijača od potpuno novog tima crno-belih, velika i shodno navedenom očekuje se da najveća dvorana na Balkanu već na startu nove sezone bude popunjena u velikom broju.

Svi oni koji se ipak ne nađu po svodovima Beogradske arene imaće priliku da prate direktan prenos prvog Partizanovom zvaničnog meča u novoj sezoni, a kamere će se uključiti od 19 časova na kanalu TV Arenasport Premium 1.

Foto: Starsport

Očekivanja grobara su velika

 

Jedna od zanimljivih činjenica vezanih za ovaj meč jeste da je Partizan obezbedio besplatan ulaz za sve svoje navijače. Ovo će svakako doprineti atmosferi u hali i pružiti dodatnu podršku igračima u njihovom premijernom nastupu u ABA ligi.

Iako početak sezone za Partizan nije bio sinhronizovan sa ostalim ekipama, ovo će biti prilika da se pokaže snaga i spremnost tima pred domaćom publikom. S nestrpljenjem se očekuje ovaj susret, a navijači već broje minute do početka utakmice.

Da podsetimo, na nedavnoj sednici Skupštine i Upravnog odbora KK Partizan određeni su i ciljevi uoči nove sezone:

- Na sednici Upravnog odbora, usvojeni su izveštaji o radu sportskog i poslovnog sektora KK Partizan , predstavljeni su finansijski izveštaji i planovi za ostvarenje postavljenih ciljeva. Najvažnije takmičarske ambicije kojima će Klub stremiti u sezoni 2024-25 su plasman u četvrtfinale Evrolige i osvajanje titule regionalnog prvaka.

Ovi ciljevi predstavljaju izazovne zadatke za ekipu, ali istovremeno i priliku za ostvarenje velikih sportskih uspeha.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading