BOGDANOVIĆ ISPRATIO ZVEZDINU POBEDU, PA SE OGLASIO: Jedan igrač mu je posebno zapao za oko! (FOTO)

Autor:

Sport

05.10.2024

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je jasno pokazala da se ozbiljno sprema za borbu u elitnom takmičenju.

BOGDANOVIĆ ISPRATIO ZVEZDINU POBEDU, PA SE OGLASIO: Jedan igrač mu je posebno zapao za oko! (FOTO)

Foto: Printscreen/RTS

Crvena zvezda je započela sezonu u Evroligi na visokom nivou, ostvarivši pobedu nad ekipom iz Pariza rezultatom 80:77. Meč je bio ispunjen dramatičnim preokretima, a ključnu ulogu u ovoj pobedi imao je Nemanja Nedović. Nedović je briljirao sa 21 poenom, istakavši se gotovo nepogrešivim šutem za tri poena, sa pet pogodaka od šest pokušaja. Ova impresivna igra naterala je čak i Bogdana Bogdanovića da se oglasio na Instagram priči, pozdravljajući "vruću ruku" svog nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije emotikonima vatre.

 

 


Ovom pobedom, Crvena zvezda je jasno pokazala da se ozbiljno sprema za borbu u elitnom takmičenju. Nemanja Nedović se ističe kao ključna figura u ambicijama tima da ostvari značajan uspeh u Evroligi. Njegova izvanredna igra će biti od presudnog značaja za dalji tok takmičenja, a navijači sa nestrpljenjem očekuju nastavak njegovih sjajnih partija.

Pobeda Crvene zvezde u Evroligi izazvala je veliku pažnju javnosti, a reakcije na društvenim mrežama jasno pokazuju oduševljenje i podršku timu. Posebno je zanimljivo videti kako se poznati sportisti međusobno podržavaju i čestitaju jedni drugima na uspesima, što dodatno doprinosi pozitivnoj atmosferi u sportskom svetu.

Nakon ovog trijumfa, Crvena zvezda se okreće novim izazovima u Evroligi, sa jasnom namerom da nastavi niz uspeha i ostvari zapažene rezultate. Očekivanja od tima su visoka, a uz podršku vernih navijača, crveno-beli su spremni da pokažu svoj pun potencijal i ostvare velike ciljeve u ovoj sezoni.

Pobeda Crvene zvezde nad ekipom iz Pariza u Evroligi predstavlja sjajan početak sezone za crveno-bele. Nemanja Nedović se istakao kao ključna figura u ovoj pobedi, dok reakcije javnosti i podrška saigrača dodatno doprinose pozitivnoj atmosferi oko tima. Sada se sa nestrpljenjem očekuju naredni mečevi i novi izazovi, a navijači sa velikim optimizmom gledaju u budućnost Crvene zvezde u Evroligi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading