ZVEZDA NA KRILIMA NEDOVIĆA I KALINIĆA PRONAŠLA IZLAZ IZ TRIJUMFALNE KAPIJE: Ovaj potez je odlučio pobednika! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.10.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedović i Kalinić vodili Zvezdu do pobede!

ZVEZDA NA KRILIMA NEDOVIĆA I KALINIĆA PRONAŠLA IZLAZ IZ TRIJUMFALNE KAPIJE: Ovaj potez je odlučio pobednika! (VIDEO)

Foto: Printscreen

U prvom kolu Evrolige, košarkaši Crvene Zvezde su ostvarili značajnu pobedu nad ekipom Pariza rezultatom 80:77. Meč je obeležila dramatična završnica u kojoj su Nemanja Nedović i Nikola Kalinić bili ključni igrači, postigavši odlučujuće trojke u trenucima kada je Pariz imao prednost.

U trenucima kada se meč lomio, Nemanja Nedović i Nikola Kalinić su istakli svoje veštine i hladnokrvno postigli dve ključne trojke koje su preokrenule rezultat u korist Crvene Zvezde. Njihov doprinos u odlučujućim trenucima je bio presudan za trijumf crveno-belih.

Atmosfera u hali je bila na nivou očekivanja, iako je prisustvo publike bilo ograničeno. Navijači su svojom podrškom doprineli energiji koja je nadahnula igrače da se bore do poslednjeg trenutka i ostvare važnu pobedu na otvaranju Evrolige.

Iako je Crvena Zvezda slavila, ekipa Pariza je pružila snažan otpor i pokazala kvalitet tokom čitavog meča. Njihova borba i veština su doprineli uzbudljivoj atmosferi i napetim trenucima tokom meča. Pobeda nad ekipom Pariza predstavlja značajan korak za Crvenu Zvezdu u Evroligi. Ovaj trijumf će dodatno podići samopouzdanje ekipe i postaviti ih na pozitivan put za nastavak takmičenja.

Zvezdu naredni izazov očekuje u duelu sa ekipom Baskonije. S druge strane, ekipa Pariza putuje u Milano gde će odmeriti snage sa Olimpijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading