DEČAK (9) U TEŠKOM STANJU NAKON ŠTO GA JE UDARIO AUTO DOK JE VOZIO BICIKL! Jeziva nesreća na Novom Beogradu

Autor:

Hronika

21.10.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detetu očevici nisu hteli da pruže pomoć

DEČAK (9) U TEŠKOM STANJU NAKON ŠTO GA JE UDARIO AUTO DOK JE VOZIO BICIKL! Jeziva nesreća na Novom Beogradu

Foto: Shutterstock, ST/Dragan Kadić

Teška saobraćajna nesreća na Novom Beogradu

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20:30 časova na Novom Beogradu, devetogodišnji dečak je teško povređen. Prema informacijama, dečak je vozio bicikl na uglu ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića kada ga je udario automobil. On je hitno prevezen u Urgentni centar gde se lekari bore za njegov život.

Ostavljanje deteta na kolovozu i nemar očevidaca 

Prema svedočenju očevidaca, iz audija koji je udario dečaka izašle su tri odrasle osobe i dvoje dece, ali niko od njih nije pružio pomoć povređenom detetu. Još šokantnije je to što su vozač i putnici iz audija napustili vozilo i peške se udaljili sa mesta nesreće, ostavljajući dete da leži teško povređeno na kolovozu.

Hapšenje vozača i suvozača

Policija je brzo reagovala i uhapsila vozača, kao i pronašla suvozače iz audija. Očekuje se da će dalja istraga utvrditi okolnosti ove saobraćajne nezgode i razjasniti postupak vozača i putnika nakon što su napustili mesto nesreće.

Ovakvi slučajevi izazivaju veliku zabrinutost i postavljaju pitanje odgovornosti svakog učesnika u saobraćaju. Nadamo se da će dete uspeti da se oporavi i da će nadležni organi preduzeti sve neophodne korake kako bi se utvrdile odgovornosti i sprečile slične situacije u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SOVA

21.10.2024 22:07

u zadnje vreme krivci beže sa lica mesta (nesreće)...takav postupak kažnjavati tako da se kazna za to delo uveća bar 20 puta