SKANDAL! ALBANKA PREGAZILA KATARINU I NJENOG BRATA, PA DOBILA MALU KAZNU: Tužilaštvo odmah reagovalo, OGLASILA SE I MAJKA NASTRADALIH

Autor:

Svet

21.10.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klevisi je produžen istražni zatvor

SKANDAL! ALBANKA PREGAZILA KATARINU I NJENOG BRATA, PA DOBILA MALU KAZNU: Tužilaštvo odmah reagovalo, OGLASILA SE I MAJKA NASTRADALIH

Foto: Društvene mreže

Državno tužilaštvo u Dubrovniku uložilo je žalbu na presudu kojom je 29-godišnja Albanka Klevisa Jmeri osuđena na četiri godine zatvora zbog tragične nesreće koja se dogodila nedaleko od Dubrovnika.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

Nastradali brat i sestra

Nesreća se dogodila u aprilu ove godine, kada je Albanka upravljala vozilom marke BMW XM i izazvala sudar u kojem su nastradali brat i sestra, Stipe (21) i Katarina (19) Đerlek.

Detalji nesreće

Republika

Foto: Društvene mreže

Klevisa Jemeri

Nesreća se dogodila 9. aprila oko 20:40 u mestu Ratac i u njoj su učestvovala tri vozila. Do nesreće je došlo kada je Imeri vozilom slovačkih registarskih oznaka započela nepropisno da pretiče vozilo ispred sebe, zbog čega je došlo do frontalnog sudara s vozilom makarskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smera upravljao 21-godišnji Stjepan.

Usled sudara na mestu događaja smrtno su nastradali Stjepan i Katarina, dok je Imeri zadobila lakše telesne povrede, saopštila je tada PU dubrovačko-neretvanska.

Ona je 11. aprila puštena iz bolnice i uhapšena, a 12. aprila je premeštena u istražni zatvor.

Jezive reči majke

Nakon što su u teškoj saobraćajnoj nesreći u aprilu poginuli brat i sestra Stjepan i Katarina Đerek iz Gradca u Hrvatskoj govorila je majka poginulih, Dragana Đerek.

- Koliko se isplačemo, koliko vredi moja suza za njih dvoje, naspram nekoga na sudu, to je kao rutinski. A nije rutinski, ja sam i majka, ja sam ih rodila, ja sam ih odgojila. Živeli smo zajedno iz dana u dan, iz meseca u godinu. Imali smo planove, imali smo snove, imali smo sve. Trebali su samo da dođu kući - rekla je majka poginulih za "Provjereno".

Žalba tužilaštva

Državno tužilaštvo smatra da je izrečena kazna preblaga s obzirom na težinu i posledice ovog krivičnog dela, te je zato uložilo žalbu kako bi se zatražila stroža kazna za optuženu.

Produžen istražni zatvor

Nakon nepravosnažne presude, Klevisi je produžen istražni zatvor zbog straha da bi kao strana državljanka mogla pokušati da pobegne iz Hrvatske.

Ova tragična nesreća ostavlja duboke posledice, a uložena žalba dodatno produbljuje proces suđenja i pravde za preminule mlade osobe.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading