Veganska kajgana: Naravno bez jaja
Kako da pripremite vaše omiljeno jelo bez holesterola.
Potrebni sastojci
-tofu - oko 300 g
-paradajz - 1 mali
-masline - nekoliko bez koštica, po želji
-mladi luk - 1 struk
-čili - 1 - 2 kašičice, u prahu
-aleva paprika - 2 kašičice
-so
-ulje
Način pripreme
Papriku i luk sitno iseckajte. Posebno sitno iseckajte paradajz. Ako ćete stavljati masline, isecite ih.
U ugrejanom ulju kratko propržite papriku i luk. Nakon toga dodajte izmrvljeni tofu i masline.
Dodajte i začine i paradajz i mešajte.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)