(RECEPT) Ne bacajte stari hleb! Napravite preukusni doručak od kojeg ćete prosto zanemeti
Doručak boli glava!

Potrebno je:
- stari hleb kriške
- sir mrvljen
- mleko
- malo ulja
Priprema:
Rernu uključiti na 220 stepeni. Stari hleb iseći na kriške. U činiju izdrobiti sir, dodati mleko, malo ulja i jaja i sve izjednačiti.
Hleb dobro umočiti u sir sa jedne i druge strane. Pleh obložiti pek papirom pa ređati hleb u malim razmacima jedan od drugog. Peći oko 20 -30 min u zavisnosti od rerne da lepo porumeni. Odličan doručak, užina ili večera uz čašu jogurta ili kiselog mleka.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)