POLUDEĆU, ONI NAS GLEDAJU DOK VODIMO LJUBAV! Ono što je moja supruga uradila u spavaćoj sobi nam uništava ŽIVOT!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

21.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ima stvari koje ga uzbuđuju, ili totalno "ohlade", bar kada se radi o intimnim odnosima, ali jedan Britanac je sigurno "pobedio" sa svojim neobičnim problemom.

POLUDEĆU, ONI NAS GLEDAJU DOK VODIMO LJUBAV! Ono što je moja supruga uradila u spavaćoj sobi nam uništava ŽIVOT!

Foto: Shutterstock

- Volim svoju ženu do ludila, pet godina smo u braku i mislim da sam imao mnogo sreće da nađem takvu suprugu. Međutim, ima jedna stvar kojha nam nagriza brak, a mene dovodi do ludila - priča muškarac i nastavlja:

- Supruga je luda za rok muzikom, naročito "emo" bendovima, i meni to ne smeta. Uostalom, stalno zajedno idemo na koncerte. Ali, mnogo mi smeta što je naša spavaća soba prekrivena posterima bendova, bukvalno nema centimetra na zidu koji nije pokriven slikama muzičara!

- Gde god da krenem, šta god da radimo, imam utisak da me stotine "emo" osoba posmatra! Znam da zvuči glupo, ali mislim da ne mogu da izdržim još jednu noć prismotre. Ne želim da me posmatraju članovi "My Chemical Romance" ili "Taking Back Sunday" dok imamo intimne odnose - iskren je Englez.

Foto: Shuttertock

On je u agoniji i ne zna šta da radi

- Lepo sam je zamolio da skloni neke postere, ali ona se uvredila i smrtno naljutila na mene. Više nisam pokušavao, i ne znam koliko još mogu da izdržim ovo - zaključio je on.

Posle njegovog posta na Redditu usledila je prava lavina komentara, i većina ljudi je bila na njegovoj strani.

- Ona je odrasla i morala bi da nauči šta je kompromis u vezi. Na primer, dogovorite se da ima pravu da jednu sobu dekoriše po želji, ako to baš mora da bude spavaća soba, dovoljan joj je jedan zid za postere. Na taj način ćete vi dobiti slobodan prostor i nećete imati utisak da vas neko guši - napisao je jedan od komentatora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading