DUŽINA KOSE OTKRIVA KAKVA STE LIČNOST: Ako se šišate na kratko to znači samo jedno

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaša frizura otkriva više nego što mislite! Saznajte kako!

DUŽINA KOSE OTKRIVA KAKVA STE LIČNOST: Ako se šišate na kratko to znači samo jedno

Foto: Instagram/ beberexha

Duga, ravna kosa, kovrdžava, bob, sasvim kratka kao "dečačka", prave šiške ili na stranu, mogućnosti je mnogo. Ipak, najčešće ćete sresti devojke koje ne eksperimentišu toliko sa kosom. Odabir frizure nije samo odraz vašeg fizičkog izgleda već i pokazuje kakve namere imate i kakva ste ličnost.

Dugačka kosa

Duga kosa je simbol stabilnosti i odmerenosti, ali i misterioznosti. Žene sa ovakvom frizurom često imaju mudre savete i vole da istraže različite perspektive. Njihova misterioznost često privlači pažnju.


Kosa srednje dužine

Srednje dugački bob odaje fleksibilnost i avanturistički duh. Ove žene su energične, zabavne i sklone flertu, a istovremeno su pouzdane i pune iznenađenja. Njihova sposobnost da čuvaju tajne ih čini izuzetnim prijateljima.

Foto: Shutterstock

Šta dužina kose govori o vama


Kratka kosa

Dame sa kratkom frizurom su samouverene, hrabre i odvažne. Ove žene ne kriju svoje misli, vešte su u rukovanju novcem i spremne su na poslovne izazove. Njihova odlučnost ih čini sjajnim domaćicama i uspešnim u poslu.

Odabir frizure može biti mnogo više od estetskog izraza - on može otkriti mnogo toga o ličnosti osobe. Bez obzira na dužinu kose, svaka frizura nosi sa sobom određene karakteristike koje odaju deo identiteta nosioca. Uz to, promena frizure može biti simboličan gest oslobađanja od prošlosti i hrabrog koraka ka budućnosti, piše "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading