VODITELJKI PRETE SMRĆU JER PODRŽAVA IMAN HELIF! Pominju joj i NEROĐENO DETE! UŽAS!

Autor:

Sport

16.08.2024

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vudsova na Tviteru otkrila uznemirujuće pretnje koje prima.

VODITELJKI PRETE SMRĆU JER PODRŽAVA IMAN HELIF! Pominju joj i NEROĐENO DETE! UŽAS!

Foto: Profimedia

Britanska voditeljka Laura Vuds nedavno je postala meta pretnji smrću i njenom nerođenom detetu, nakon što je pružila podršku kontroverznoj  alžirskoj bokserki Iman Helif. Vudsova, poznata TV voditeljka na ITV, TNT sportsu i Tok sportu, uvučena je u žestoku debatu nakon komentara koji je dala na članak o Helifinoj situaciji. Sporni članak, koji je napisao Oliver Braun za Telegraf, istraživao je odluku o dozvoljavanju Helifovoj i Linovoj da se takmiče i postavljao pitanja o postupanju Međunarodnog olimpijskog komiteta u vezi s tom situacijom.

U odgovoru na članak Vudsova je jednostavno komentarisala: "Odličan članak, Oli." Međutim, nije očekivala lavinu negativnih reakcija koje su usledile. Nakon što je komunicirala s drugim korisnicima, Vudsova je na Tviteru otkrila uznemirujuće pretnje koje prima, te da je bila izložena pretnjama smrću, zahtevima za njeno otpuštanje i gnusnim pretnjama u vezi s njenom trudnoćom. Takođe, prenela je i pogrdne uvrede i optužbe za rasizam, seksizam i netoleranciju koje su joj bile upućene.



Vudsova je otkrila da su je vređali, te je ispitivali o tome zašto je ranije ćutala o ovom pitanju. Voditeljka je takođe istakla koliko su uvrede bile gnusne, ukazujući da je bila ponižena. Intenzitet negativnih reakcija pokazuje zabrinjavajući rast onlajn uznemiravanja i zastrašivanja s kojim se suočavaju javne ličnosti, posebno žene, kada iznose svoje stavove o kontroverznim pitanjima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading