MEKGREGOR PRAVI ŠOUMEN! O ovom snimku priča ceo svet - Evo kako je Konor reagovao na nokaut! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.09.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luda scena.

MEKGREGOR PRAVI ŠOUMEN! O ovom snimku priča ceo svet - Evo kako je Konor reagovao na nokaut! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Sinoćni boks spektakl na Vembliju definitivno je bio nezaboravan, a jedan od glavnih aktera večeri bio je Kontor Mekgregor, poznat po svojim borbama ali i vanrednom smislom za zabavu. U susretu teškaša, Entoni Džošua doživeo je poraz od Danijela Diboa, koji ga je nokautirao u petoj rundi, ostavljajući publiku bez daha. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju jeste reakcija Mekgregora na ovaj nokaut.

Dok je Diboa svojim razornim udarcem osigurao pobedu i zadržao IBF-ov naslov svetskog prvaka, Mekgregor je svojom nekontrolisanom reakcijom privukao pažnju celog sveta. Skakao je oko svog mesta, praveći nezaboravne facijalne ekspresije koje su postale glavna tema razgovora nakon borbe. Njegov energičan i nekonvencionalan stil i van ringa privlači pažnju, te nije iznenađujuće što je i ovoga puta uspeo da se istakne čak i u događaju koji nije direktno povezan sa njegovom karijerom.

Ovim događajem Mekgregor je još jednom pokazao da je više od samo borca - on je prava medijska ličnost koja ume da privuče pažnju na sebe na različite načine. Njegova reakcija na sinoćnji nokaut samo je jedan u nizu primera koji potvrđuju njegov status ne samo kao vrhunskog sportiste, već i kao zabavljača koji zna kako da se istakne u masi.

Mekgregorov talenat za zabavu i prepoznatljivost van ringa samo su dodatno učvrstili njegovu poziciju kao jednog od najzanimljivijih ličnosti u svetu sporta. Ovaj događaj je još jednom potvrdio da je on sposoban da privuče pažnju i izvan svoje uobičajene sfere delovanja, čineći ga jednim od najupečatljivijih sportskih ličnosti današnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading