ZAŠTO GA NISI NA VREME VASPITAO? Sada kuka po ruskim medijima - otac dokazanog srbomrsca pokušava da opravda potez svog sina!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.06.2024

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kasno je...

ZAŠTO GA NISI NA VREME VASPITAO? Sada kuka po ruskim medijima - otac dokazanog srbomrsca pokušava da opravda potez svog sina!

Foto: Instagram.com/mirlind19daku

Vaspitanje potiče iz kuće.

Napadač reprezentacije Albanije Mirlind Daku iz čista mira vređao je Srbe i Makedonce nakon utakmice sa Hrvatskom (2:2) na EVRO 2024. On je posle meča prišao navijačima, uzeo megafon i pokrenuo uvredljivo skandiranje upućeno Srbima i Makedoncima:

- Pi*ka im materina, Srbima i Makedoncima - pokrenuo je pesmu Mirlind Daku, što je izazvalo burne reakcije, a nakon svega javnosti se obratio i njegov klub, ruski Rubin iz Kazana:

- Naš klub ne podržava nikakve uvredljive akcije ili gestove. Igrač je bio na raspolaganju reprezentaciji, ali, naravno, žalimo što je došlo do takve situacije. Što se tiče sankcija protiv igrača, to je u nadležnosti UEFA.

Potpuno je jasno da se oko svega podigla velika prašina i dok se očekuje konačna odluka Evropske fudbalske organizacije - UEFA, otac albanskog fudbalera pokušava da opravda gest svog nevaspitanog sina.

Foto: Instagram.com/mirlind19daku

Porodica Daku na okupu

 

Naime, Fehmi Daku je u izjavi za ruske medije istakao:

-  Mirlind je emotivna i eksplozivna osoba. Nije to učinio namerno i već se izvinio. Ne verujem da će se oprostiti od Evropskog prvenstva. Pogrešno je pozivati na ubijanje Srba, moj sin će shvatiti da je napravio grešku. Znate kakvu podršku Mirlind ima u Hrvatskoj, Sloveniji i sada u Rusiji, svima je poznato njegovo ponašanje kao fudbalera. Ponele su ga emocije, ne zaslužuje da bude suspendovan - zavapio je otac koji nije na vreme vaspitao svog naslednika.

Da podsetimo, Daku je rođen u Gnjilanu na Kosovu i Metohiji 1998. godine, a ovaj 192 centimetra visoki napadač Rubina Iz Kazanja koji je karijeru gradio u Albaniji, na Kosovu i u Hrvatskoj je posle pet nastupa za lažnu državu Kosovo 2023. prešao da igra za Albaniju i sada je u meču sa Hrvatskom ušao u igru u 85. minutu umesto Reja Manaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading