VELIKA PODRŠKA ZA SRBIJU! SAZNAJEMO: ĐOKOVIĆ stigao u Minhen - ODMAH IDE u svlačionicu da MOTIVIŠE "ORLOVE"!

Autor:

Sport

25.06.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija igra odlučujući meč grupne faze protiv Danske.

VELIKA PODRŠKA ZA SRBIJU! SAZNAJEMO: ĐOKOVIĆ stigao u Minhen - ODMAH IDE u svlačionicu da MOTIVIŠE "ORLOVE"!

Foto: Instagram.com/ djokernole

Još malo je ostalo do ključne utakmice Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Od 21 sat, četa Dragana Stojkovića Piksija igra protiv Danske utakmicu poslednjeg kola grupne faze. Za plasman među najboljih 16 ekipa, našoj selekciji je potrebna pobeda, a o podršci koju imaju Orlovi ne treba trošiti reči.

Veliki broj srpskih navijača nalazi se u Minhenu, spremni da pruže podršku našoj reprezentaciji. Njihova energija i podrška mogu biti ključni faktor za postizanje pobede u večerašnjoj utakmici.

Najbolji teniser ikada, Novak Đoković, će biti prisutan na stadionu kako bi pružio podršku nacionalnom timu. Ujedno, Novak se priprema za nadolazeći Vimbldon, a njegova podrška "Orlovima" dodatno će motivisati igrače da ostvare željeni rezultat. Kako saznajemo, Nole će odmah po dolasku na Alijanc Arenu otici u svlačionicu sa "orlovima" i održati im motivacioni govor pred presudan meč. Nema sumnje da će Piksiju i njegovim izabranicima to puno značiti.

Srbija ima bod nakon dva kola, dok su Danci skupili dva posle isto toliko remija u Grupi C. Engleska je prva, dok Slovenci takođe imaju dva nerešena rezultata.

Najbolji srpski teniser oglasio se danas na društvenim mrežama, objavio je fotografiju sa treninga i govorio je o povratku na teren. Napisao je da daje sve od sebe da bude spreman za predstojeći Vimbldon nakon teške operacije kolena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading