SRPSKI "ORLOVI" ŠETAJU TOP CICE!

Autor:

Sport

23.03.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postati žena poznatog fudbalera jedna je od najvećih fantazija mnogih devojaka, ali je mali broj onih srećnica koje ostvare te snove.

Ipak, da je nekima upala kašika u med, svedoče prve dame naših reprezentativaca u fudbalu,koje provokativnim fotografijama žare i pale na društvenim mrežama. Neke od izabranica "orlova" su zatvorene za javnost i kriju se, dok većina redovno objavljuje fotografije od kojih vam zastaje dah!

Anu Rajković, suprugu golmana Predraga Rajkovića (23), na Instagramu prati preko 118.000 obožavalaca, dok se u Frankfurtu okreću za Anđelom Manitašević, lepšom polovinom Luke Jovića (21), i Vedranom Bovan, verenicom Jovićevog saigrača Mijata Gaćinovića (24).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Jan 20, 2019 at 11:15am PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❌FB❌ (@andjelamanitasevicc) on Jan 28, 2019 at 5:22am PST

Rimom dominira zanosna Natalija Ilić, devojka superstara Lacija Sergeja Milinkovića-Savića (24), dok najstariji član "orlova" Antonio Rukavina (35) pored sebe ima prelepu Draganu. Ne bismo dalje da neku ne zaboravimo, ali kada bi za odlazak na Evropsko prvenstvo važilo pravilo da ide onaj tim čiji igrači imaju najlepše izabranice, Srbija ne bi morala ni da igra kvalifikacije, a bili bismo, sigurno, i glavni favoriti za titulu na kontinentalnom šampionatu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Jan 4, 2019 at 3:12am PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srećan rodjendan ljubavi moja ??? #24

A post shared by ??????? ????? (@vedranaabovan) on Feb 8, 2019 at 9:04am PST

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading