Perez poslao moćnu poruku Luki Joviću!

Autor:

Sport

12.06.2019

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović je danas predstavljen kao novo pojačanje madridskog Reala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Florentino Perez

Španski gigant je za njegov transfer na račun Ajntrahta iz Frankfurta uplatio 60 miliona evra, Real je pobedio veliku konkurenciju, što je i sam Perez istakao tokom promocije srpskog napadača.

- Ovo je početak novog projekta za narednu sezonu. Znamo da moramo da radimo naporno jer rezultati nisu bili onakvi kakve smo očekivali. Odgovorićemo snagom i talentom. Ovaj klub nikad ne odustaje i to ćemo dokazati. Osvojiti četiri od pet trofeja u Ligi šampiona je nešto magično, ogromna stvar, tek kada prođe određeno vreme to ćemo shvatiti. Imamo odgovornot i misiju da se vratima na put uspeha i pobede - počeo je Perez svoje izlaganje.

Usledio je i govor posvećen Luki Joviću.

- Tražilo ga je nekoliko velikih evropskih klubova, ali Jović od danas pripada madridskom Realu. To je bio njegov san i sada je ovde. Luka, ti si sada igrač Real Madrida, kluba sa 13 trofeja u evropskim kupovima. Hvala ti što si odabrao ovaj dres. Želeo si da budeš deo ovog mita i to si i postigao. Dolaziš iz prijateljskog kluba i veoma zahtevne lige. Potigao si 27 golova ali naši navijači će tražiti mnogo više. Pred sobom imaš najveći izazov u karijeri. Veoma smo ponosi jer su nam rekli da si sa ovim dresom spavao kada si bio mali - rekao je Florentino Perez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading