Savo Milošević pred Čuku: Tri utakmice koje nam određuju i narednu sezonu!

Autor:

Sport

13.06.2020

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević kaže da su predstojeće tri utakmice najbitnije jer bi mogle da odrede postojeću i narednu sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Partizan u nedelju od 19 časova dočekuje Čukarički u 29. kolu Linglong Superlige, a zatim ga čekaju još dva duela sa Vojvodinom, od kojih je jedan u finalu Kupa.

- Ono što nas čeka su tri najbitnije utakmice, svi moramo da budemo svesni da u dobroj meri određuju sezonu i nastavak sledeće sezone, kako ćemo u nju ući. Trudiću se da ovo razmišljanje usadim igračima i da na taj način shvate sutrašnju utakmicu, a onda i dve koje ostaju - rekao je Savo Milošević.

Situacija u timu pred meč sa Brđanima je zadovoljavajuća.

- Nemamo ništa zabrinjavajuće. Verujem da ćemo imati skoro sve na okupu, da pronađemo motiv i pravu taktiku protiv ekipe koja nema takmičarski motiv, ali svi imaju želju i volju da pobede Partizan. Moramo očekivati motivisane protivnike, kada su rasterećeni tad se igra najbolje. Čeka nas jako teška i zahtevna utakmica - istakao je trener Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje "Grobara" i fudbalera Partizana posle plasmana u finale Kupa Srbije

Klub iz Humske u taj duel ulazi posle trijumfa nad Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa, ali Savo ne najavljuje velike rotacije.

- Probaću da izbegavam velike rotacije, videli ste da to košta, a moramo da učimo iz svojih grešaka. Nećemo puno rotirati. Na treningu ćemo odlučiti ko će igrati - zaključio je šef stručnog štaba crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading