ZVEZDA MI SE SMUČILA, NISAM JE GLEDAO: Srećom, vratio se Vladan Milojević

Autor:

Sport

20.04.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšem beku crveno-belih Filipu Stojkoviću za sve je kriv bio jedan čovek.

ZVEZDA MI SE SMUČILA, NISAM JE GLEDAO: Srećom, vratio se Vladan Milojević

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde igraju kao preporođeni ovog proleća od povratka Vladana Milojevića. Crveno-beli ne da su samo prestigli Partizan, koji je bio jesenji prvak posle pobede u derbiju na svom stadionu (2:1), već sada imaju sedam bodova viška i novu titulu praktično u rukama. Pritom četa Vladana Milojevića u znatno boljem raspoloženju dočekuje crno-bele u današnjem 173. večitom derbiju.

Međutim, nije sve bilo tako sjajno i bajno na Marakani jesenas. Naprotiv, kriza igre i rezultata, kao i poljunjani temelji svlačionice, a sve pod dirigentskom palicom Baraka Bahara, naveli su čak i okorele zvezdaše da ne prate igre svog kluba. Jedan od njih je nekadašnji bek u Ljutice Bogdana Filip Stojković.

Foto: Starsport

Filip Stojković dok je igrao za Zvezdu

 

- Naravno da pratim sve utakmice Crvene zvezde. Ali pravo da vam kažem jesenas nisam toliko. Malo mi se sve smučilo ono kod Baraka Bahara. Nije se znalo ni ko igra, ni u kom sistemu se igra. Sve nešto zbrda-zdola, pa šta uradimo. Srećom, vratio se Vladan Milojević. Rezultati su odmah došli, koliko vidim Zvezda u poslednjih sedam mečeva ima gol razliku 20:0 - počeo je popularni Žule razgvor za Mozzarsport.

Fudbaler LASK ne smatra da je ovakva promena došla zbog durgačijeg rasporeda mečeva, beć zbog Izraelca.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

- Koliko se sećam imao je i Bahar te protivnike, pa znate kako je Zvezda dobijala utakmice. Nama, pošto sebe smatram delom kluba, nije dao gol samo onaj ko nije hteo. Ko pređe polovinu – zatrese Zvezdinu mrežu. Sada toga nema. I to je još jedan od razloga zašto verujem u titulu. Barak Bahar je pogrešio, napravio je nekoliko nelogičnih poteza. Olako se odrekao pojedinih iskusnih igrača, pustio ih je niz vodu. Morao je da se okruži njima, oni znaju situaciju u klubu, osećaju šta navijači traže... Ovako sa strancima kao glavnim polugama nije išlo. Teško to može da prođe u Zvezdi - dodao je Stojković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading