SVE KLJUČA PRED VEČITI DERBI: Partizan ovom objavom prozvao jednog od aktera meča!

Autor:

Sport

20.04.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakl!

SVE KLJUČA PRED VEČITI DERBI: Partizan ovom objavom prozvao jednog od aktera meča!

Foto: Starsport

Danas u 18 časova cela Srbija staje, jer se igra utakmica koja ćitavu državu razdvaja na dva dela tj  dve boje. Poprište događanja biće Topčidersko brdo i stadion Rajko Mitić gde će Crvena zvezda i Partizan odigrati 173. večiti derbi u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. Za mnoge je ovo praznik fudbala i uvek se sa velikom željom iščekuje ovaj susret.

Sigurno je da nas očekuje spetkakl. Normalno je i da se pred derbi zakuva atmosfera od strane aktera utkamice, a to su sada uradili iz crno-belog tabora. Iz Humske su odlučni u nameri da pruže maksimum na predstojećem večitom derbiju.

Uoči meča, Partizan je objavio promotivni video putem kojeg su pozvali svoje navijače da ih podrže na najvećem srpskom stadionu. U istom videu, istaknuta je uloga glavnog arbitra Pavla Ilića, koji je bio u centru pažnje i tokom prethodnog derbija. Partizan je kroz video klip istakao nekoliko grešaka glavnog arbitra sa prethodnog večitog derbija.

Foto: Starsport

 

Posebno su se osvrnuli na situaciju kada je Ilić prestrogo dosudio crveni karton Ksanderu Severinu, ostavivši crno-bele sa igračem manje. Takođe, naglašeno je i propuštanje da se ista kazna dosudi In Bom Hvangu, koji je napravio faul kao poslednji igrač odbrane. 

Istaknuto je i postavljanje živog zida na 11 metara, čime je stvoreno četiri metra više prostora nego što je uobičajeno. Uprkos svemu, Partizan će ići maksimalno u ovaj okršaj, a i imaju jasnu poruku za sve.

Nema predaje. Zato daj maksimum, Partizane - poručuju iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading