CRNO-BELI PRED DRAKONSKOM KAZNOM: Partizan mora da igra derbi ili ga očekuju velike sankcije!

Autor:

Sport

22.04.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Humske u nezavidnoj situaciji.

CRNO-BELI PRED DRAKONSKOM KAZNOM: Partizan mora da igra derbi ili ga očekuju velike sankcije!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana poraženi su od Crvene zvezde rezultatom 3:2 u okviru 173. večitog derbija. Nakon ovog susreta iz crno-belog tabora se digla velika buka i nezadovoljstvo, a prst je uperen na glavnog arbitra Pavla Ilića. 

U sredu se igra novi derbi, ali ovog puta u okviru polufinala Kupa Srbije, a pojavile su se špekulacije da Partizan neće odigrati ovaj susret.  Ova odluka mogla bi imati ozbiljne posledice po klub, uključujući potencijalni gubitak trenera i igrača na period od čak godinu dana.

Takođe, Disciplinski inspektor Fudbalskog saveza Srbije, Miroslav Sever, najavio je podnošenje disciplinske prijave protiv pojedinaca iz PartizanA zbog komentarisanja suđenja nakon 173. večitog derbija. 

Sever je istakao da, ukoliko Partizan odbije da odigra planirani meč, klub ih mogu zadesiti žestoke kazne.

- Mi smo u dogovoru sa Sudijskom komisijom. Ukoliko oni ne reaguju, onda ću ja. Biće podneta prijava, samo ne mogu sad da kažem protiv koga sve. Došlo je do ozbiljne povrede pravilnika, klubovi moraju da znaju da je takvo ponašanje nedopustivo i štetno po takmičenje i fudbal - porčuo je Sever.

U znak nezadovoljstva, u Humskoj e već otkazana konferencija za medije pred planirani duel sa Crvenom zvezdom, dok su igrači zajedno sa Igorom Duljajem održali sastanak sa upravom na kojem su izrazili nameru da ne izađu na teren u sredu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
dragan

22.04.2024 18:28

Ko je sada ovaj,jer ni njega postavio terzic pa ce da kazanjava partizan a sudiji odlikovanje mjer je modradio mposao