OGLASIO SE SALDANJA PRED DERBI: Brazilac spremio iznenađenje pred okršaj sa crveno-belima! (FOTO)

Autor:

Sport

24.04.2024

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana će biti udarna igla na utakmici.

OGLASIO SE SALDANJA PRED DERBI: Brazilac spremio iznenađenje pred okršaj sa crveno-belima! (FOTO)

Foto: Starsport

Večeras od 19 časova cela Srbija staje, jer se igra utakmica koja ćitavu državu razdvaja na dva dela tj  dve boje. Poprište događanja biće Topčidersko brdo i stadion Rajko Mitić gde će Crvena zvezda i Partizan odigrati 174. večiti derbi u okviru polufinala Kupa Srbije Za mnoge je ovo praznik fudbala i uvek se sa velikom željom iščekuje ovaj susret.

Veliku pažnju privukla je vest o eventualnom učešću Mateusa Saldanje, brazilskog napadača u redovima crno-belih, ali je njegova objava na društvenim mrežama o nošenju posebno dizajniranih kopački za ovaj meč, pružila nadu navijačima da će biti deo prve postave. Reč je o o modelu roze boje, a jedan faz ih posebno dizajnirao za njega, je su na njemu naslikani članovi njegove porodice.

- Brate hvali šta si naslikao moju porodicu, nosiću ih na derbiju - naveo je Saldanja.

Foto: Instagram/1matheussaldanha/Screenshot

 

Podsetimo, prošli večiti derbi u prvenstvu koji je se odigrao u subotu pripao je timu iz Ljutice Bogdana rezultatom 3:2. Sada će izabranici Igora Duljaja sigurno ući u ovaj susret sa velikom motivacijom. Eventualno osvajanje najmasovnijeg takmičenja u zemlju bilo spas sezone, dok sa druge strane četa Vladana Milojevića juri četvrtu duplu krunu u nizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading