SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Sin bivšeg reprezentativca tužio klub, na pomolu novi transfer!

Autor:

Sport

26.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli iz Ljutice Bogdana na potezu.

SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Sin bivšeg reprezentativca tužio klub, na pomolu novi transfer!

Foto: Starsport

Lazar Jovanović, sin poznatog srpskog fudbalera Milana Jovanovića, odlučio je da tuži Fudbalski klub Vojvodinu zbog neizmirenih obaveza. Iako je Stara Dama odmah reagovala i uplatila potreban novac, Jovanović nije odustao od tužbe, čime je pokrenut postupak pred Većem za rešavanje sporova Fudbalskog saveza Srbije.

Kao rezultat ove situacije, Jovanović će na kraju sezone napustiti Novi Sad bez obeštećenja, postajući slobodan igrač, kako prenosi Mozzartsport. Iza kulisa već čeka Crvena zvezda, koja pažljivo prati situaciju i spremna je da dovede mladog fudbalera na Markanu.

Foto: Starsport

 

Iako se očekuje da će Jovanović imati nekoliko ponuda, uključujući i dve iz inostranstva, interesovanje Zvezde dodatno komplikuje njegovu buduću odluku. Jedan od ključnih trenutaka ove sezone bio je gol  Jovanovića u pobedi nad Voždovcem. Taj gol, postignut duboko u nadoknadi vremena, doneo je Vojvodini pobedu od 2:1, ističući Jovanovića kao igrača koji može da donese ključne bodove.

Pored nastupa u Superligi Srbije, Jovanović je ostvario impresivan učinak od 11 golova na devet utakmica u Omladinskoj ligi Srbije, potvrđujući svoj talenat i sposobnost da se istakne na terenu. Kao mladom fudbaleru koji dolazi iz fudbalske porodice, Lazar Jovanović privlači pažnju javnosti svojim talentom i odlukom da istraje u zahtevnom fudbalskom svetu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading