DA LI SE LAZETIĆ ''NABACUJE'' PARTIZANU?: Treneru TSC-a Humska izaziva posebne emocije!

Autor:

Sport

26.04.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Zbog tog poslednjeg rezultata sam dolazak na moj omiljeni stadion će igračima probuditi neke dobre emocije'' - jasan je Lazetić.

DA LI SE LAZETIĆ ''NABACUJE'' PARTIZANU?: Treneru TSC-a Humska izaziva posebne emocije!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana i TSC-a odmeriće snage u nedelju od 19.30 na stadionu u Humskoj u okviru drugog kola plej-ofa Superlige Srbije. Trener Topolčana, Žarko Lazetić ističe da ekipa ima super uspomene sa poslednjeg meča sa crno-belima.

- Imamo super uspomene sa poslednje utakmice, ali to sad nema veze, svaka utakmica je za sebe, jedino što će to dodatno motivisati i njih i nas. Nama će svakako pomoći u pripremi na samopouzdanju jer ranije nikad nismo uspeli da ih pobedimo - rekao je Lazetić i nastavio:

- Zbog tog poslednjeg rezultata sam dolazak na moj omiljeni stadion će igračima probuditi neke dobre emocije što nije loše možda za samu pripremu utakmice, s druge strane to ne sme da nas uljujka. Gostujemo ekipi koja je ove sezone bila odlična u našoj ligi. Igraju aktraktivno, mnogo golova daju i primaju, opasni su sa loptom, imaju inidividulano jako kvalitetne pojedince, koji u svakom trenutku mogu da potezom reše utakmicu, ako im date prostor. Sigurno nećemo potceniti Partizan - jasan strateg TSC-a.

Lazetić navodi da jedva čekaju da utakmice počne.

- Jedva čekamo tu utakmicu. Počeo je plej-of, igra se dobar fudbal, naše dve utakmice sa Vojvodinom su bile izvanredne. Sad nas očekuju Partizan, Zvezda, Radnički Kragujevac i Čukarički. Četiri utakmice za uživanje, za prestiž, naravno za bodove i takmičenje. Vidim kod igrača pozitivan naboj, nadam se da ćemo to preneti i na teren. Ponoviću ono što sam nedavno rekao, pred prošlu ili pretprošlu utakmicu, nalazimo se na mesti gde smo želimo da budemo, takmičimo se sa našim najboljim ekipama i to je ono što je bio cilj TSC-a - zaključio je Žarko Lazetić.

Tim iz Humske ovaj susret dočekuje u lošem raspoloženju, nakon dva poraza za redom od Crvene zvezde u večitim derbijima, zauzimaju drugu poziicju sa 70 osvojenih bodova. Sa druge strane TSC je na trećem mestu i sasvim je izvesno da će tu i ostati, pošto imaju sedam boda manje od Partizana, a 10 više od Radničkog 1923 iz Kragujevca koji je četvrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading