KEK PRELOMIO! Slovenija sa OVIM igračima NAPADA "orlove" u Nemačkoj!

Autor:

Sport

07.06.2024

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije odredile spisak za šampionat Starog kontinenta.

KEK PRELOMIO! Slovenija sa OVIM igračima NAPADA "orlove" u Nemačkoj!

Foto: nzl.sl

Selektor fudbalske reprezentacije Slovenije, Matjaž Kek, nedavno je saopštio konačan spisak igrača koje će povesti na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Nakon pažljivog razmatranja, Kek je definitivno odlučio kojih će 26 igrača predstavljati Sloveniju na ovom prestižnom takmičenju.

Nažalost, neki igrači nisu uspeli da se probiju kroz poslednji filter selektora. Među njima su golman Olimpije Matevž Vidovšek, napadač Pogona Luka Zahović, defanzivac Viborga Žan Zaletel i vezista Fenerbahčea Miha Zajc, koji neće biti deo tima koji putuje u Nemačku.

Republika

Foto: Starsport

Selektor Slovenije Matjaž Kek

Uoči objavljivanja konačnog spiska, reprezentacija Slovenije odigraće poslednji kontrolni meč protiv Bugarske. Ovaj meč će biti prilika za Keka da isproba taktiku i formaciju pred odlazak na Evropsko prvenstvo, ali i da pruži priliku igračima da pokažu svoje kvalitete i izbore se za mesto u timu.

Odluka o isključenju određenih igrača iz konačnog spiska sigurno je izazvala različite reakcije među navijačima i stručnjacima. Mnogi su bili iznenađeni time što su neki igrači propustili priliku da se nađu među odabranima, dok su drugi podržali odluku selektora, verujući da je ona doneta u najboljem interesu reprezentacije.

Podsetimo, uz Sloveniju i Srbiju u Grupi C na EVRO 2024 igraće još vicešampion Evrope Engleska i Danska.

"Orlovi" i "Gordi albion" otvaraju takmičenje utakmicom 16. juna od 21 čas na stadionu u "Gelzerkirhenu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading