HRVATI OČIMA NE VERUJU! Ogroman HENDIKEP za komšije! Dalić ostao bez VELIKE uzdanice!

Autor:

Sport

18.06.2024

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završio je takmičenje na Evropskom prvenstvu.

HRVATI OČIMA NE VERUJU! Ogroman HENDIKEP za komšije! Dalić ostao bez VELIKE uzdanice!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski savez Hrvatske objavio je danas da će Nikola Vlašić propustiti preostali deo Evropskog prvenstva u Nemačkoj zbog teške povrede.

Vlašić se povredio na treningu, a nakon dodatnih pregleda utvrđeno je da je reč o rupturi mišića. Odlukom selektora Zlatka Dalića, uz saglasnost ovog igrača i lekarskog tima, fudbaler Torina će napustiti kamp nacionalnog tima.

Povredu je zadobio na treningu, pa je sa lekarom Sašom Jankovićem danas obavio pregled magnetskom rezonancom na kojoj je ustanovljena manja ruptura mišića, potvrdio je HNS.

 

 

- Izuzetno mi je žao što zbog ove nove povrede neću moći da pomognem ekipi na EP. Učinio sam zaista sve kako bih se spremio za pripreme. Ekipi želim puno sreće, verujem maksimalno u njih i siguran sam da će da ostvari uspeh na EP - izjavio je Vlašić povodom ove situacije.

Hrvatska reprezentacija doživela je poraz od selekcije Španije rezultatom 0:3 u prvom kolu grupe B. Sutra se sastaju protiv selekcije Albanije, dok ih u poslednjem kolu grupne faze 24. juna očekuje susret sa Italijom.

Zbog ubedljivog neuspeha na startu, Hrvati su u teškom položaju i oko osvajanja treće pozicije u grupi, gde bi gol-razlika mogla da ih skupo košta.

Osim povrede Vlašića, hrvatski tim moraće da se suoči sa izazovima koje nosi takmičenje na Evropskom prvenstvu. Uprkos tome, očekuje se da će ekipa pružiti svoj maksimum u preostalim mečevima i pokušati da ostvari uspeh na turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading