FRANCUSKI MEDIJI TVRDE! Mbape je IZGUBLJEN! Žestok UDARAC za "trikolore"!

Autor:

Sport

18.06.2024

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač neće moći na teren protiv Holanđana.

FRANCUSKI MEDIJI TVRDE! Mbape je IZGUBLJEN! Žestok UDARAC za "trikolore"!

Foto: www.profimedia.rs

Francuski napadač Kilijan Mbape biće van terena za drugi krug meča Evropskog prvenstva protiv Holandije, zbog polomljenog nosa, kako su javili neki francuski mediji.

Povreda se dogodila tokom završnih trenutaka prvog kruga utakmice Grupe D u kojoj je Francuska pobedila Austriju rezultatom 1:0.

Mbape je pretrpeo snažan udarac u lice od ramena protivničkog igrača Dansa, što je rezultiralo značajnom povredom nosa i obilnim krvarenjem. Uprkos ozbiljnosti povrede, Francuska fudbalska federacija potvrdila je da novi igrač madridskog Reala neće ići na operaciju tokom Evropskog prvenstva, već će umesto toga nositi zaštitnu masku i nastaviti igrati. Njegov očekivani povratak zakazan je za meč protiv Poljske, s obzirom da se očekuje da propusti predstojeći okršaj protiv Holandije u petak.

Foto: www.profimedia.rs

Kilijan Mbape

Iako je Kanal+ preneo da Mbape neće igrati u drugom krugu meča protiv Holandije, a da se njegov povratak očekuje u trećem kolu protiv Poljske, tačan vremenski raspored njegovog povratka ostaje nejasan.

Ugledni L'Ekip nije pružio informacije preciznije o Mbapeovom povratku na teren, ostavljajući otvorenom mogućnost njegovog učešća u veoma teškom okršaju protiv Holandije, u petak, 21. juna.


Dok odsustvo Mbapea stvara prazninu u francuskom timu, njegov potencijalni povratak protiv Poljske biće s nestrpljenjem očekivan kako od navijača, tako i od stručnjaka. Uticaj njegovog odsustva na performanse Francuske u nadolazećim utakmicama nema sumnje, biće predmet diskusije u FS Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading