BASTIJANE, NEVALJALČE, ŠTA LI ĆE TI ANA REĆI? "Srpski zet" gledao Ronaldovu ženu TAMO GDE NE SME! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesna scena u uživo prenosu...

BASTIJANE, NEVALJALČE, ŠTA LI ĆE TI ANA REĆI? "Srpski zet" gledao Ronaldovu ženu TAMO GDE NE SME! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

U poslednje vreme fokus javnosti je usmeren na Evropsko prvenstvo u fudbalu, a jedan od zapaženih događaja u domaćoj državi Nemačkoj bilo je gostovanje "srpskog zeta" Bastijana Švajnštajgera kao stručnog konsultanta na nemačkoj televiziji "ARD". Međutim, umesto sportskih analiza, Švajnštajger je postao tema razgovora zbog nepažljivog komentara koji je izazvao smeh na društvenih mrežama, ali zbog kog je sigurno morao da se pazi od Ane kada je došao kući...

Dok je bio uključen u prenos uživo, Nemac je nenamerno skrenuo pažnju na nešto što nije imalo veze sa fudbalskim događajima. Naime, dok je na ekranu išao snimak sa rođendana najstarijeg sina Kristijana Ronalda, on je nepažljivo prokomentarisao izgled provokativne Georgine Rodrigez, nevenčane supruge igrača Al Nasra koja je poklanjala Junioru dres Nemačke.

- Nešto se tu dešava... Šta ti gledaš?", rekao je novinarki Ester Sedklaček. Kada je shvatila da Bastijan ne govori o dresu Nemačke nego o izdanju Georgine rekla je: "Oh Basti... U dres, dres Nemačke!"

Što bi u našem narodu rekli: "Ugasio je kad dođe kući..."

Podsetimo, kako su se upoznali Ana i Basti otkrio je nemačkom "Bildu" tadašnji trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić: "Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana, neka se deca vole i drže za ruke".

Verili su se daleko od očiju javnosti u Nemačkoj. Bastijan se pobrinuo da sve savršeno prođe, te je organizovao večeru tokom koje je zaprosio našu teniserku, a prsten je stigao iz najprestižnije draguljarnice.

Da se par verio javnost je saznala kada se Ana se na jednoj svečanosti u Londonu pojavila sa prelepim, skupocenim vereničkim prstenom na ruci.

A onda je usledilo bajkovito venčanje u Veneciji 12. jula 2016, a svadbenu ceremoniju pratilo je preko dve stotine medija širom sveta. Prvog dana je bilo organizovano građansko venčanje u "Sala degli Stucchi", dok je drugog dana bilo organizovano crkveno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading