OGLASILA SE CRNOGORSKA POLICIJA O EKSPLOZIJI NA CETINJU: Ubijena dva škaljarca, evo šta je još poznato!

Autor:

Svet

20.06.2024

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenici su odmah po saznanju o događaju izašli na lice mesta koje je obezbeđeno

OGLASILA SE CRNOGORSKA POLICIJA O EKSPLOZIJI NA CETINJU: Ubijena dva škaljarca, evo šta je još poznato!

Foto: Printscreen/Youtube

Jutros je na ulazu u Sportski centar na Cetinju, ispred jedne teretane, odjeknula eksplozija kada je stradalo dvoje, a troje je ranjeno. Ovim povodom oglasila se i crnogorska policija koja intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

- Danas su, u blizini Sportskog centra na Cetinju, oko 09.10 časova, usled aktiviranja eksplozivne naprave, dva lica smrtno stradala, dok su tri lica povređena - navodi se u saopštenju tamošnje policije.

Policijski službenici su odmah po saznanju o događaju izašli na lice mesta koje je obezbeđeno.

- U cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te rasvetljavanja ovoga događaja, službenici Uprave policije u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, preduzimaju intenzivne izviđajne mere i radnje, a o čijem toku i ishodu će javnost biti blagovremeno obaveštena - navode.

Kako se saznaje, u eksploziji su stradali Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, lica bliska najverovatnije škaljarskom klanu.

Ranjen je T.J, dok je bomba bačena na teretanu izvesnog S.R. Takođe teško je ranjena i slučajna prolaznica, a prve snimke sa mesta zločina pogledajte OVDE.

Podsetimo, presretnuta komunikacija putem aplikacije Skaj otkrila je kako su šefovi Škaljarskog klana platili dva miliona evra kako bi osigurali privilegovane uslove za osumnjičene koji su uhapšeni nakon pokušaja atentata na vođu kavačkog klana, Radoja Zvicera, u Kijevu. Ovi uslovi uključivali su luksuzni tretman u pritvoru, uporediv sa uslovima u hotelu "Hajat".

Prema informacijama koje su preneli crnogorski mediji, Mile Radulović, poznat kao Kapetan, i osoba sa nadimkom dr Lima na aplikaciji Skaj, dogovarali su predaju novca ukrajinskom policajcu zaduženom za ove osumnjičene. Dogovor je uključivao dostavljanje kriptovanih telefona i isplate policajcu kako bi se obezbedili posebni uslovi za uhapšene Crnogorce, Stefana Mandića Đukića i Emila Tuzovića, kao i srpske državljane, Milana Brankovića i Petra Jovanovića.

U komunikaciji se Radulović, koji je kasnije otet i ubijen od strane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, obraća dr Limi o potrebi procene policajca kojem predaju novac, naglašavajući važnost poverenja zbog značajnih iznosa novca i kriptovanih telefona koji su poslani. Takođe, traženo je da osumnjičeni budu smešteni u istoj zatvorskoj sobi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading