"NESHVATLJIVO JE KAKO SU PREŽIVELI": Zoran Cvijanović PLAKAO dok je govorio o PAKLU kroz koji je prošla njegova porodica!

Autor:

Zabava

20.06.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac se slomio pred kamerama!

"NESHVATLJIVO JE KAKO SU PREŽIVELI": Zoran Cvijanović PLAKAO dok je govorio o PAKLU kroz koji je prošla njegova porodica!

Foto: UNA TV

Slavni glumac Zoran Cvijanović ispričao je mnoge nepoznate detalje iz života i otkrio kroz šta je sve prošla njegova porodica tokom Drugog svetskog rata. U emisiji "Dobro veče sa Andrijom" glumac se slomio pred kamerama dok je voditelju Andriji Miloševiću govorio o svim nedaćama koje su zadesile članove njegove najuže porodice.

- Moji roditelji i naši roditelji su bili generacija koji su izašli iz tog velikog rata, Drugog svetskog rata. I kod njih je bilo najlepše od svega što su otvoreno pokazivali zahvalnost što su ostali živi. I oni su slavili život u smislu da je naša obaveza bila da se školujemo, da se na neki način približimo životu koliko god je to moguće, i da nikad ne zaboravimo odakle su oni stigli i kako su preživeli. Tih priča ima toliko dramatičnih iz tog velikog rata da je to potpuno neshvatljivo kako su preživeli - kroz suze je izustio Cvijanović.

Republika

Foto: UNA TV

 

Nakon duže pauze i gutanja knedli glumac je nastavio:

- Pa eto, moja baba drži mog ujaka i oni beže i kriju se od ustaša tamo po Lici, i zima je, i oni su u zbegu i sad moj ujak, ima na primer tri godine i plače i ona mu stavi ruku preko usta - zaustavio se Zoran pokušavajući da povrati dah i uzdrži suze koje su navirale, jedva je uspeo da završi rečenicu: 

- Da ih ne otkrije. Eto to su preživeli. I onda su oni slavili život i preneli na nas - završio je misao.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading