ODLAZAK SA MARAKANE: Šampion ostao bez čuvara mreže! Kako će ovo uticati na Milana Borjana?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.06.2024

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivani transfer je i realizovan.

ODLAZAK SA MARAKANE: Šampion ostao bez čuvara mreže! Kako će ovo uticati na Milana Borjana?

Foto: Starsport

Zoran Popović i Omri Glazer

Na beogradsku Marakanu je stigao leta 2018. godine iz redova norveškog Bodo/Glimta i u dresu crveno-belih se okitio sa čak šest šampiosnkih pehara i četiri trofeja u nacionalnom Kupu Srbije.

Sada je došlo vreme za rastanak i iskusni tridesetšestogodišnji golman Zoran Popović napušta Topčidersko brdo, a njegova naredna stanica u karijeri biće superligaš iz Pančeva, ekipa Železničara koja je nedavno kroz baraž dvomeč sa ekipom Inđije Toyo Tires uspela da sačuva status člana elitnog ranga.

Zoran Popović je tokom svoje karijere više puta pokazao svoju kvalitetnu igru na golmanskoj poziciji. Iako će imati konkurenciju u vidu Mladena Mijatovića, očekuje se da će Popović biti prva opcija za trenera Železničara. Njegovo iskustvo i veštine na terenu sigurno će doprineti stabilnosti tima i pružiti dodatnu sigurnost odbrani.

Potpisivanjem ugovora sa Železničarom, Zoran Popović otvara novo poglavlje u svojoj karijeri. Dolazak u novi klub donosi sa sobom nove izazove i priliku da pokaže svoje kvalitete na terenu. Pančevačka publika sigurno sa nestrpljenjem očekuje da vidi Popovića u akciji i pruži mu podršku na stadionu.

Angažovanjem Popovića Pančevci su jasno istakli ambicije za predstojeću sezonu u koju ulaze gostovanjem na kragujevačkom "Čika Dači" gde će se sastati sa srpskim predstavnikom na međunarodnoj sceni, ekipom Radničkog 1923.

Foto: Starsport

Odlazak Popovića otvara vrata povratka - Milan Borjan

 

Odlazak Popovića sa Marakane zasigurno otvara prostor ostanka Milana Borjana koji se vratio sa dvanestomesečne pozajmice u Slovanu iz Bratislave i očekuje se da zajedno sa Omrijm Glazerom konkuriše za mesto među stativama na golu srpskog osvajača duple krune.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading