UŽAS: Legendarni fudbaler i osvajač zlatne lopte opljačkan i brutalno pretučen!

Autor:

Sport

21.06.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno.

UŽAS: Legendarni fudbaler i osvajač zlatne lopte opljačkan i brutalno pretučen!

Foto: www.profimedia.rs

Legendarni fudbaler Italije, Roberto Bađo, doživeo je traumatičan incident dok je mirno gledao fudbalski meč između "azura" i Španije u svojoj vili u Altavila Vićentini. Nažalost, umesto opuštajuće večeri, Bađo je postao žrtva brutalnog napada i pljačke.

Kako prenose izvori, proslavljeni napadač je hrabro pokušao da se suprotstavi maskiranim napadačima koji su upali u njegov dom. Nažalost, ovaj akt hrabrosti je rezultirao njegovom povredom, koja je zahtevala medicinsku pomoć i šivenje rana u bolnici. Ovaj sukob je dodatno uznemirio javnost i pokrenuo pitanja o sigurnosti poznatih ličnosti u njihovim domovima.

Foto: www.profimedia.rs

Roberto Bađo

Nakon što su ga pretukli, razbojnici su opljačkali Bađa i njegovu porodicu. Uzeli su satove, nakit i druge dragocenosti, ostavljajući porodicu Bađo u šoku i strahu. Kako bi ih dodatno zastrašili, napadači su ih čak zatvorili u ormar, ostavljajući ih da se suoče sa traumatičnim iskustvom zatočeništva u vlastitom domu.

Nakon što je uspeo da se oslobodi, Roberto Bađo je odmah kontaktirao policiju, koja je odmah reagovala i započela istragu ovog uznemirujućeg slučaja. Javni servisi su posvećeni pronalaženju počinilaca i pružanju podrške Bađu i njegovoj porodici u ovim teškim trenucima.

Ovaj incident je šokirao ljubitelje fudbala širom sveta, a javnost je ujedinjena u osudi nasilja i pljačke, posebno kada su u pitanju poznate ličnosti. Sve oči su uprte u dalji razvoj događaja i nadamo se da će pravda biti zadovoljena i da će Bađo i njegova porodica što pre prevazići ovo traumatično iskustvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading