MIROTIĆ PONOVO LETNJA BOMBA: Napušta Olimpiju i seli se kod Obradovića?!

Autor:

Sport

21.06.2024

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac nova/stara letnja atrakcija.

MIROTIĆ PONOVO LETNJA BOMBA: Napušta Olimpiju i seli se kod Obradovića?!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Nikola Mirotić, nekadašnja želja Partizana i Željka Obradovića, prošlog leta je postao deo Olimpije iz Milana, gde je zajedno sa "manekenima" osvojio duplu krunu, te se istakao kao jedan od ključnih igrača u osvajanju titule šampiona Italije. Međutim, prema informacijama medija sa Apenina, Mirotić je bio u Monaku, gde je razgovarao sa čelnicima šampiona Francuske.

 

"Kneževi" planiraju da iskoriste mogućnost da angažuju Nikolu Mirotića, koji bi bio drugo veliko pojačanje tima koji vodi Saša Obradović, nakon što je Nika Kalatesa već potpisao za ovaj tim. Uz to, važno je napomenuti da je i Majk Džejms, najbolji strelac u istoriji Evrolige, takođe ostao deo Monaka nakon što je potpisao novi trogodišnji ugovor.

Mirotić trenutno ima ugovor sa Olimpijom do leta 2025. godine, pa će eventualni prelazak u Monako zahtevati određeno obeštećenje. Ovaj transfer bi predstavljao značajan korak za Nikolu Mirotića, čija bi karijera mogla da dobije novi zamah u redovima francuskog šampiona.

Nakon što je proveo vreme u Olimpiji iz Milana, Mirotić bi mogao da pronađe novi izazov u Monaku, a ova potencijalna promena donosi veliku pažnju ljubiteljima košarke širom Evrope. S obzirom na Mirotićev talenat i iskustvo, njegov potencijalni prelazak u Monako mogao bi značajno da utiče na evropsku košarkašku scenu.

Podsetimo, Mirotić je i prošle sezone bio glavna atrakcija prelanog roka kada je bio nadomak prelaska u Partizan, ali je u poslednjem momentu promenio odluku i otišao u Olimpiju iz Milana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading