ŠOK ZA OBRADOVIĆA: Jedan od ključnih igrača napušta Partizan!

Autor:

Sport

18.06.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli posle kapitena ostaju i bez njega.

ŠOK ZA OBRADOVIĆA: Jedan od ključnih igrača napušta Partizan!

Foto: Starsport

Krilni centar Zek Ledej više neće biti deo košarkaškog tima Partizana, saopštio je Jurohups. Naturalizovani Azerbejdžanac je zvanično raskinuo saradnju sa crno-belima i navodno je već postigao dogovor o povratku u milanski Armani, klub iz kojeg je stigao u Partizan leta 2021. godine. Prema informacijama Jurohupsa, Ledej je dogovorio dvogodišnju saradnju sa italijanskim klubom, što znači da će ponovo nositi dres Armanija.

Foto: Starsport

Zek Ledej

Zek Ledej je tokom svog boravka u Partizanu ostvario značajan uspeh i postao jedan od ključnih igrača tima. Prosečno je beležio 10,2 poena po meču u Evroligi, uz 4,6 skokova, 1,5 asistenciju, 0,8 ukradenih lopti i 0,1 blokadu, ostvarujući indeks korisnosti od 13,1. Njegovi doprinosi su bili od velikog značaja za tim, a navijači Partizana će sigurno pamtiti njegove impresivne nastupe.

Ledej se vraća u Armani, klub koji je već poznavao i u kojem je sigurno ostavio trag svojim umećem i zalaganjem. Povratak u poznato okruženje može biti podsticajan za njegovu dalju karijeru, a očekuje se da će ponovo pružati vrhunske partije u dresu Armanija.

Iako se detalji o ovom transferu još uvek razrađuju, činjenica je da će Zek Ledej napustiti Partizan i vratiti se u Armani. Njegovo iskustvo i talenat predstavljajuće veliko pojačanje za italijanski klub, dok će Partizan morati da pronađe zamenu za njegovu važnu ulogu u timu. Navijači će svakako pratiti dalji razvoj situacije, dok će Ledejev povratak u Armani biti tema koja će izazvati veliko interesovanje u košarkaškim krugovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading