SLOBA RADANOVIĆ PONOVO BESNI: Pevač nakon OPERACIJE prvi put u javnosti, kada mu se spomenula Zadruga POZELENEO! (VIDEO)

Autor: G. D.

Zabava

18.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović besno je odgovorio na pitanje o operaciji!

 

 

Pevač Sloba Radanović se večeras pojavio na otvoranju jednog beogradskog restorana, a tim povodom je stao pred kamere i otvorio dušu. Naime, Sloba je bio u prvi mah srećan i raspoložen zbog večerašnjeg povoda, međutim, kako su predstavnici sedme sile počeli da ga ispituju o operaciji koju je pre nekoliko dana obavio, on je postajao sve nervozniji. 

Ono što je bilo zanimljivo jeste da je Sloba operisao ruku koju je povredio tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga", pa nakon što su ga novinari upitali da li je taj problem morao tek sada da reši, na šta je on burno reagovao. 

Foto: Instagram.com

Sloba Radanović

 

- Odlično sam, brzo će proći! Sve je prošlo kako treba, tako da se oporavljam. Ista je ruka, ali nema veze sa Zadrugom! Da li smo došli ovde samo o ruci da pričamo? - bio je besan Sloba, pa nastavio:

- Nije to toliko bitno, pevam ja i sa rukom i bez ruke. Nije mi teško!

- Napravili smo jednu zdravu priču, zdrav tim ljudi, još jednom sa svojim dragim kumom sam ušao u biznis! 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sloba Radanović

 

Podsetimo, poznati pevač Sloba Radanović nedavno je zadobio povredu ruke koja je uticala na njegove nastupe, a sada je otkrio da će morati na operaciju. Naime, na svom Instagram profilu, folker je postavio fotografiju na kojoj se vidi da nosi gips na ruci, ali i da ima nekoliko šavova i podlive. Ova objava je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi su izrazili zabrinutost za Radanovića.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lol

19.06.2024 03:51

Šerpica balvan