PUNI BATERIJE ZA OLIMPIJSKE IGRE: Pogledajte kako je Jokić posle Cece i Bekute, ludovao sa Zoricom! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.06.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadamo se da će ovako i u Parizu!

PUNI BATERIJE ZA OLIMPIJSKE IGRE: Pogledajte kako je Jokić posle Cece i Bekute, ludovao sa Zoricom! (VIDEO)

Foto: X/Denver Nuggets

Nikola Jokić

Nakon uspešne sezone u NBA ligi, Nikola Jokić trenutno uživa u svom rodnom Somboru pre nego što se priključi reprezentaciji Srbije za predstojeće Olimpijske igre. Ovaj talentovani košarkaš ne propušta priliku da se opusti i provede vreme sa porodicom i prijateljima. Jedna od tradicija koja je postala neizostavan deo leta za Jokića jeste odlazak na rafting, gde uživa u avanturi i adrenalinskom iskustvu na vodama reke.

Pored aktivnosti na vodi, Jokić se takođe opušta u provodu sa poznatim ličnostima. Nedavno je prisustvovao nastupu Ane Bekute u Somboru, gde je uživao u muzici i druženju sa prisutnima. Takođe, poslednjih noći imao je priliku da poseti Beograd i prisustvuje nastupu Zorice Brunclik u jednom popularnom mestu za izlaske. Snimci na društvenim mrežama svedoče o tome kako se Jokić opuštao i uživao u muzici, skakao i đuskao sa osmehom na licu.

 

 

S obzirom na to da se bliže pripreme za Olimpijske igre, ne čudi što Nikola Jokić maksimalno koristi slobodno vreme kako bi se opustio i napunio baterije pre izazovnog perioda koji ga očekuje. Njegova posvećenost reprezentaciji Srbije i želja da pruži najbolje moguće rezultate na Olimpijadi su neosporni, a vreme provedeno u Somboru i uživanje u tradicionalnom raftingu i noćnim izlascima su samo deo priprema za ispunjenje ovog cilja. Nadamo se da će ovako igrati i u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading