OVO JE CELA SRBIJA ČEKALA: Evo da li Novak učetvuje na Olimpijskim igrama!

Autor:

Sport

18.06.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti.

OVO JE CELA SRBIJA ČEKALA: Evo da li Novak učetvuje na Olimpijskim igrama!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, doneo je odluku da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu, iako je nedavno imao problema sa povredom kolena. Ovu vest je potvrdio Olimpijski komitet Srbije, koji je takođe saopštio da će se Novak takmičiti zajedno sa Dušanom Lajovićem, dok su Laslo Đere i Miomir Kecmanović odustali od nastupa.

 

 

Iako se spekulisalo da bi povreda mogla da ga spreči da učestvuje na Olimpijskim igrama, Novak Đoković je odlučio da se ipak pojavi u Parizu. Ovo će biti njegov treći nastup na Olimpijskim igrama, a s obzirom na to da je osvojio sve Gren slem turnire ove godine, sigurno je da će biti jedan od glavnih favorita za osvajanje zlatne medalje.

Olimpijski komitet Srbije je potvrdio da će četvorica naših tenisera učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu. Pored Novaka Đokovića, tu su i Dušan Lajović, Laslo Đere i Miomir Kecmanović. Međutim, kako su Đere i Kecmanović odustali od nastupa, pažnja će biti usmerena na Novaka i Lajovića kao predstavnike Srbije u teniskom takmičenju.

Novakova odluka da se takmiči na Olimpijskim igrama uprkos nedavnoj povredi kolena izazvala je veliku pažnju javnosti. S obzirom na njegove uspehe ove sezone, mnogi su bili u neizvesnosti da li će se pojaviti na Olimpijadi. Međutim, njegova odluka da potvrdi rezervacije i putuje u Pariz pokazuje njegovu posvećenost i želju da predstavlja Srbiju na najvećoj sportskoj manifestaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading