INCIDENT NA PUTU KA SEVERNOJ KOREJI: Putin u problemu, telohranitelji HITNO reagovali, obezbeđenje u akciji (VIDEO)

Autor:

Svet

18.06.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik se uputio u dvodnevnu posetu Severnoj Koreji

INCIDENT NA PUTU KA SEVERNOJ KOREJI: Putin u problemu, telohranitelji HITNO reagovali, obezbeđenje u akciji (VIDEO)

Foto: twitter.com/@Pluton45873221

Ruski predsednik Vladimir Putin posetio je izložbu dostignuća Jakutije u oblasti informacionih tehnologija, gde se desio neobičan incident.

Naime, organizatori su zamolili Putina da ostavi poruku inovatorima, ali se ispostavilo da je Putin imao problem sa olovkom kojom je trebalo da napiše poruku.

Kada je zamoljen da napiše poruku, Putin je pokušao da to učini hemijskom olovkom na specijalnom papiru, ali olovka jednostavno nije htela da radi.

 

 

Njegova reakcija na ovu situaciju izazvala je pažnju prisutnih, a sam Putin je komentarisao da olovka neće da radi i zatražio je nešto drugo.

Nakon što je nekoliko prisutnih ponudilo flomaster, Putin je nasmejan izjavio da je papir dobar i uspeo je da napiše poruku inovatorima na izložbi.

Ovaj "incident" je dodatno "začinio" posetu Vladimira Putina Jakutiji, pre nego što se uputio u dvodnevnu posetu Severnoj Koreji, što je njegov prvi odlazak u tu zemlju posle 24 godine otkako je na vlasti.

Foto: Tanjug/AP

Kim Džong Un i Vladimir Putin

Podsetimo, press služba Kremlja objavila je autorski tekst ruskog predsednika Vladimira Putina za severnokorejski list Nodong šinmun pod nazivom "Rusija i Severna Koreja: tradicije prijateljstva i saradnje kroz godine".

U članku se navodi da Rusija "visoko ceni snažnu podršku" Severne Koreje u "izvođenju vojnih operacija u Ukrajini" i da će podržati korejski narod u "borbi protiv podmuklog, opasnog i agresivnog neprijatelja, u njihovoj borbi za nezavisnost".

Foto: Tanjug/AP

Kim Džong Un i Vladimir Putin

Na početku članka, ruski predsednik se osvrće na istoriju odnosa dveju država, počev od 1945. godine.

U tekstu se pominju događaji iz Drugog svetskog rata, priznanje republike od strane rukovodstva SSSR-a, Korejski rat (1950-1953), kao i prva poseta Vladimira Putina zemlji 2000. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading