SAGA OKO STAMENIĆA JE GOTOVA: Zvezdin fudbaler ostaje u crveno-belom!

Autor:

Sport

21.06.2024

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je verovati Zvezdanu Terziću, dobro odrađen posao.

SAGA OKO STAMENIĆA JE GOTOVA: Zvezdin fudbaler ostaje u crveno-belom!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon najave generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića pre nekoliko dana, Marko Stamenić, dosadašnji vezista lkluba sa Marakane, zvanično će nastaviti svoju karijeru u novim klubovima - grčkom Olimpijakosu na pozajmici iz engleskog Notingem Foresta. Transfer je realizovan, a prema Terzićevim rečima, srpskom klubu bi trebalo da pripadne oko pet i po miliona evra na ime transfera ovog talentovanog veznjaka.

Stamenić je sklopio petogodišnji ugovor sa Notingem Forestom, ali će svoju karijeru započeti u Atini, gde će igrati za crveno-bele, što je vrlo verovatno još jedan produkt nedavno potpisanog sporazuma dva bratska kluba. Iako je prošle sezone ostvario 35 nastupa u svim takmičenjima, uz dva postignuta gola i jednu asistenciju, čini se da nije u potpunosti zadovoljio očekivanja, te će u Grčkoj pokušati da se nametne bolje nego u Beogradu.

Republika

Foto: Starsport

Stamenić sa Zvezdinim strancima na proslavi titule

Pre odlaska u Notingem Forest, Stamenić je imao opciju da pređe u Koventri, ali je jasno izrazio želju da igra u Premijer ligi Engleske, što je privuklo pažnju kluba iz Notingema. Iako su pregovori sa Koventrijem bili blizu zaključenja, Stamenić je odlučio da prihvati ponudu koja je odgovarala njegovim ambicijama.

- Dogovorili smo sve, ali nismo potpisali ugovor sa Koventrijem zato što igrač nije prihvatao da ide u Čempionšip. Izričita želja mu je bila Premijer liga Engleske i javio se klub. Pregovarali smo i nadam se da ćemo sutra potpisati sve za transfer od pet i po miliona evra, rekao je Terzić pre nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading