STRAHINJA PAVLOVIĆ PRAVI BISER SRPSKOG FUDBALA: Stameni defanzivac ima kvalitet za lige petice!

Autor:

Sport

26.06.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi primer kako se igra za reprezentaciju.

STRAHINJA PAVLOVIĆ PRAVI BISER SRPSKOG FUDBALA: Stameni defanzivac ima kvalitet za lige petice!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Srbije odigrala je 0:0 za Danskom i tako okončala svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj na kom se našla nakon 24 godine. ''Orlove'' je u nokaut fazu vodila pobeda, ali izabranici Dragana Stojkovića nisu uspeli da postignu pogodak i sa dva bude i poslednjim mesto u grupi spakovali kofere.

Najsvetlija tačka u našem nacionalnom timu uz golmana Predraga Rajkoivća bio je Strahinja Pavlović. Defanzivac Salzburga godinama unazad pokazuje kako se igra za Srbiju, gine na terenu i ne preza ni od koga. Pavlović ima petlju da krene loptom napred, da povede igru, a onda i da se vrate i zaustavi napade protivnika, što je mnogim u ovoj reprezentaciji teško.

Stameni defanzivac je pravi primer jednog reprezentativca, a defnitivno ima kvalitet da igra u jednoj od liga petica. Pavlović je ove sezone za Salzburg odigrao 36 mečeva i postigao tri gola i bio jedan od glavnih igrača u svom timu. Ima karakteritike da bude lider ekipe već sa 23 godine i da preuzme odgovornost na sebe, što ga čini izuzetno poželjnim fudbalerom.

U nacionalnom timu na ovom prvenstvu je odigrao na svim mogućim pozicijama, svuda je po terenu. Ovo leto će definitivno biti zanimljivo za njega, jer ovaj kvalitet je za nešto više od Salzburga, uz dužno poštovanju austrijskom timu. Mlad je i čitava budućnost je pred njim, a ko zna, možda ga vidimo u nekom od giganata kao što su Real Madrid, Barselona, Čelsi, Liverpul, Bajern Minhen, a jedno je sigurno, a to je da će kad-tad poneti kapitensku traku u nacionalnom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading